Slow Magic, Suuns a Black Lips rozsvítí MeetFactory

20.05.2014 18:36 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Atlantští garage-rockoví bad boys Black Lips se letos vrací s novou, již sedmou deskou nazvanou "Underneath the Rainbow". Podle toho, co jsme zatím slyšeli, jde o parádní nahrávku, ale jinak všechno zůstává při starém - Cole, Jared, Ian a Joe na turné i mimo něj nadále razí heslo sex & drogy & rock’n‘roll. Do Prahy přijedou i napotřetí s kocovinou jako trám, z backstage nám udělají kůlničku na dříví, za hodinu a půl rozžhaví celou MeetFactory doběla a vaše holky si pak odtáhnou do hotelu na after. A nám se to tak líbí. Vstupenky na koncert, který se koná už zítra 21. května seženete za 290 Kč v předprodeji na webu MeetFactory bez poplatku, na portálech Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal s poplatkem. Na místě zaplatíte o sto Kč víc.

Jedna z nejoriginálnějších rockových kapel dneška - Suuns pořádá svůj paranoidní večírek v pondělí 9. června opět v MeetFactory. Produkce kapely soustředěné kolem zpěváka a frontmana Bena Shemieho konkretizuje vlivy kraut rocku a neopsychedelie a činí tak s výsostnou kvalitou. Obě alba - "Zeroes QC" (2010) a "Images Du Futur" (2013) - představují svébytný pohled na hudební dění dneška a je proto na vítané, že do Prahy přijedou právě v tomto rozpoložení, ve vrcholné formě. Vstupenky za stejné ceny zakopupíte stejným způsobem jako na předcházející formaci.

Tajemný a za svítící maskou skrytý Slow Magic přijede premiérově odehrát jeden ze svých parádních živáků do MeetFactory 24. června. To, co na nahrávkách svádí spíš k poklidnému pohupování, v živém provedení se samplery a velmi základním setem bicích rozpumpovává davy. Vstupenky zakoupíte za 250 Kč v předprodeji na www.meetfactory.cz, v ostatních předprodejích i s poplatky a na místě za 350 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY