Róisín Murphy napsala pro své veledílo pětatřicet písniček

17.05.2014 17:12 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jak se irská hitmakerka (mimo jiné "Overpowered") Róisín Murphy nechala před nedávnem slyšet, má toho v současné době docela dost na práci a na nedostatek nápadů si nemůže stěžovat. To potvrzují i její nejčerstvější slova vyslaná do hudebních médií, která se týkají faktu, že pro své chystané album už napsala 35 (slovy třicet pět!) písniček.

Informaci sdělila kolegům z The Independent při rozhovoru týkajícím se dokončovaného italského EP "Mi Senti". Muzikantka, zpěvačka, skladatelka, producentka a dvojnásobná matka během povídání potvrdila svůj návrat k muzice na plný úvazek a prohlásila, že chystaná řadovka bude veledílo.

"Můj cíl je napsat veledílo," řekla doslova a dodala: "Ale jestli jsem se v poslední době něco naučila, tak je to to, že napsat veledílo není nic jednoduchého."

Veledílo by mělo vyrazit do dobrých obchodů s hudbou ještě letos v létě. Do té doby si můžeme krátit čas zmíněným mini albemRöyksopp a Robyn), které tu s námi bude už koncem května a z kterého jsou široké veřejnosti známé kusy "Ancora Tu" a "In Sintesi".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY