Kryštof lákají na novou desku. "Bude to ještě lepší než minule," slibují ve videu

05.05.2014 13:12 - Josef Martínek | foto: Miroslav Tkadlec / musicserver.cz

Skupina Kryštof zveřejnila na YouTube video z příprav své sedmé studiové desky. Nástupce předloňského prodejního trháku "Inzerát" by se měl na trhu objevit příští rok, již nyní mají ale Krajčo a spol. připraveno sedm písniček.

Čtyřminutový vizuální materiál zachycuje formaci během soustředění na Vysočině, kde část chystané novinky pilovala. "Všechny písně, které máme zatím připravené, jsou lepší než skladby z desky 'Inzerát'. Zdálo se nám nemožné, že by to šlo, ale jsme z toho zatím opravdu takto nadšení," tvrdí frontman. S hotovými výtvory nyní kapela zamíří do studia. Fanoušci si ale na finální nahrávky budou muset ještě počkat do té doby, než jejich oblíbenci nachystají i zbytek připravované studiovky.

Kryštof aktuálně také usilují o dva Anděly, jejich hit "Cesta" si kromě nominace v kategorii skladba roku vysloužil také účast ve výběru tří nejzdařilejších klipů. Podle dosud nepotvrzených informací by také skupina v rámci slavnostního ceremoniálu 14. května mohla zásluhou nahrávky "Inzerát" obdržet speciální cenu udělovanou za nejprodávanější nosič uplynulého roku.

Pokud nejste dostatečně znalí tvorby Kryštof, dodejme ještě, že použité písničky v přiloženém videu se neřadí k novinkám, ale pocházejí právě ze zmíněné veleúspěšné šesté studiovky "Inzerát".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY