Cher Lloyd dolepila další kousky puzzle do chystané desky

04.05.2014 13:51 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Cher Lloyd - Sorry I'm Late
© facebook interpreta
Britská chanteuse Cher Lloyd to poslední dobou pěkně rozjíždí - minulý týden nabídla svým fanouškům, natěšeným na její druhou studiovou desku "Sorry I'm Late", hned dva další chody - takzvaný promotional song "Bind Your Love" a videoklip k singlu "Sirens". Zainteresovaná veřejnost tak může ve svých přehrávačích točit celkem už pět písní z alba.

Což taky znamená, že slečna Lloydová rovněž odhalila další kousek puzzle, pomocí něhož postupně představuje obal kolekce. To nás ale nemusí zajímat, protože strejda Google a teta Wiki už mají finální verzi a vy se na ni můžete vynadívat vlevo nahoře.

Jen pro pořádek, abyste si to taky mohli utřídit, nahrávka "Sorry I'm Late" má vyjít 27. května a nadějná muzikantka na ní nabídne celkem jedenáct písní. Prvním singlem se stal loni v srpnu song "I Wish" s populárním hostem říkajícím si T.I., druhým pak letos v březnu "Sirens" s čerstvým videem níže. Takzvanými promosingly jsou pak březnová píseň "Dirty Love" a aprílové šprýmy "Human" a nejčerstvější zmíněná "Bind Your Love", "stránka tisíc dvacet sedm, osmý řádek, vlevo dole. To je tady".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY