Další díl kompilace "Trance Nation" namíchali Aly & Fila

12.05.2014 09:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jednou ročně vychází pod záštitou legendárního klubu Ministry Of Sound speciální dvoudisková kompilace pojmenovaná "Trance Nation". V minulosti ji namíchali například Above & Beyond, Ferry Corsten nebo Cosmic Gate. O letošní díl se postará egyptské duo Aly & Fila.

Zmiňovaná kompilace se na trhu objeví 26. května, a to jak digitálně, tak i na fyzických nosičích. Dva DJské sety rozdělené na dvě CD obsahují celkem pětatřicet položek, přičemž v mnoha případech jde o naprosto exkluzivní tracky. Aly & Fila na kompilaci z více než poloviny posbírali songy, které prozatím nevyšly, nebo dokonce mají na "Trance Nation: Aly & Fila" svoji světovou premiéru.

Kompilace tak nabídne zbrusu nové kousky od Johna O'Callaghana, Andain, Langeho, Ronski Speed nebo The Thrillseekers. Samozřejmě, že i autoři výběru přispěli několika svými výtvory, Aly & Fila jich dali k dobru celkem šest.

Na českých trh se nahrávka dostane v distribuci počátkem června, kdo by nechtěl čekat, může si jí předobjednat zde. Pro lepší představu připravili autoři speciální minimix, který si můžete poslechnout pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY