Do kotle na koncert One Direction až od dvanácti let, přikazují pravidla

18.04.2014 11:08 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Smutná zpráva dorazila před pár dny ke všem klukům a holkám, kteří mají rádi chlapce z One Direction, zároveň jim ještě nebylo dvanáct let a zároveň by si rádi zaskotačili v kotli na květnovém koncertě tohoto anglicko-irského boybandu v britském Sunderlandu. Bude jim to totiž zakázáno. Z bezpečnostních důvodů, víte?

Pravidla návštěvy tamějšího Stadium Of Light říkají, že nikdo, kdo bude mít lístek na stání a kdo zároveň nedovršil dvanáctého roku věku, nebude vpuštěn dovnitř. Zároveň jsou všichni návštěvníci mladší šestnácti let povinni přijít na autory takových hitů jako "Same Mistakes" v doprovodu dospělé osoby. Děcka pod dvanáct s lístky na sezení jsou v pohodě.

Naši kolegové a kolegyně z BBC požádali o vyjádření samotného šéfa bezpečnosti stadionu Paula Weira a ten jim sdělil následující: "Věková omezení stanovili promotéři proto, aby byla zajištěna bezpečnost všech návštěvníků show, která je daleko dynamičtější než cokoliv, co jsme ve Stadium Of Light dosud zažili."

Přísný sunderlandský koncert bude mimochodem první zastávkou Nialla, Zayna, Liama, Harryho a Louise v rámci jejich turné s filozofickým názvem "Where We Are". Pokud už vám bylo dvanáct, respektive šestnáct a chcete si na ostrovy zaletět, zaškrtněte si v kalendáři datum 28. května, OK?


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY