K(r)ávoviny: Ohavné! Miley Cyrus to táhne s The Flaming Lips!

16.04.2014 14:30 - David Věžník | foto: Terry Richardson

Neuvěříte, dokud neuvidíte deset sekund níže! Taky se dnes dozvíte, proč je letos Bílá sobota významnější než kdy jindy, s kým bude spolupracovat Jessie J, aby se vrátila na vrcholky hitparád, co nám na shledanou řekli Clou a jak to Kylie vyřešila s tím Hlasem.

K(r)ávoviny aka Novinečky ke kávičce

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Jessie J.
© idolator.com
Jessie J s "Alive" moc neuspěla, a tak zapřemýšlela, kdo by mohl dopomoci k tomu, aby to s dalším albem bylo o hodně lepší, a vyšly jí holky z Little Mix. (musicserver)

Kylie Minogue definitivně rozsekla otázku svého ne/porotcování ve Voice UK. Jede radši na turné. (Twitter)

Letošní Bílá sobota a taky Record Store Day se kvapem blíží, budou už tuhle sobotu, jestli nevíte dne a hodiny. (musicserver)

Pokud se vám dobře kouká na Olgu Lounovou a dobře poslouchá Revolta, budete mít radost z tohohle klipu. (musicserver)

Autorka hitů jako "White Teeth Teens" Lorde u příležitosti uvedení Nirvany do Rock And Roll Hall Of Fame přednesla legendární pecku "All Apologies" těchto grungerů. V době singlového vydání písně zbývaly do narození slečny Elly Marije Lani Yelich-O'Connorové tři roky. (Rolling Stone)

Miley Cyrus a The Flaming Lips předělají The Beatles. Čtete velmi dobře, Miley Cyrus a The Flaming Lips předělají The Beatles. (MTV)

Am I trippin'?

amitrippin

Marketingový tým Enriqua Iglesiase poprosil jeho účetní tým o finanční příspěvek na nový klip, ten nechal natočit a teď ho společně představili celému širému světu. (musicserver)

Marketingový tým Katy Perry poprosil její účetní tým o finanční příspěvek na nové lyric video, to nechal natočit a teď ho společně představili té části celého širého světa, která se zrovna nekoukala na nové video Enriqua Iglesiase. (musicserver)

Přečtěte si poslední rozhovor s frontmanem Clou před jejich comebackem. (musicserver)

Na World Wide Webu je ke slyšení remix "Partition" Beyoncé, ale protože je označený jako "unofficial", je to docela nuda. (That Grape Juice)

Na podobném internetu je ke slyšení cover "Drunk In Love" Beyoncé, ale protože ho udělala Angel Haze, je to docela nuda. (The Line Of Best Fit)

Vladivojna La Chia stvořila už druhou dobrou skladbu během dvou měsíců. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože E.A.S.T.E.R., E. with the double G.!!!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY