Afrojack zveřejnil obsah své debutové desky

12.04.2014 10:34 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Nizozemský DJ a producent Afrojack před časem ohlásil vydání svého debutového alba. Konečně jsou známy i všechny podrobnosti.

Afrojack - Forget The World
© facebook interpreta
Dvoumetrový Nick van de Wall nazval desku "Forget The World" a v klasických i digitálních obchodech s hudbou ji najdeme od 19. května. Novinka se bude prodávat ve dvou různých formátech, základní verze nabídne dvanáct písní, deluxe edice o čtyři songy navíc.

Nahrávka bude samozřejmě zahrnovat také Afrojackovy hity z posledního roku, tedy "As Your Friend", "The Spark" i aktuální singl "Ten Feet Tall". Album přinese i několik nevšedních hudebních spojení. Zatímco Snoop Dogg s taneční hudbou koketuje celkem pravidelně, a tak jeho účast není zas až tak velkým překvapením, pro jednu skladbu se Holanďanovi povedlo ulovit i samotného Stinga. Co se deluxe verze týče, ta jistě potěší především milovníky remixů. Najdeme na ní totiž aktuální spolupráci s Thirty Seconds To Mars "Do Or Die" nebo taneční úpravu nedávného hitu kapely Keane "Sovereign Light Café".

Pro úplnost přinášíme kompletní tracklist: Ten Feet Tall (ft. Wrabel), Illuminate (Afrojack & Matthew Koma), Born To Run (ft. Tyler Glenn), Freedom (Afrojack & D-wayne ft. Jack McManus), The Spark (ft. Spree Wilson), Dynamite (ft.Snoop Dogg), Too Wild (ft. Wiz Khalifa & Devin Cruise), Three Strikes (ft. Jack McManus), Catch Tomorrow (ft. Sting), We’ll Be Ok (ft. Wrabel), Mexico (ft. Shirazi), Keep Our Love Alive (Afrojack & Matthew Koma) + deluxe bonus tracks: Faded, As Your Friend (ft. Chris Brown) (Arranged Version), Do Or Die (Remix) (Afrojack vs. Thirty Seconds To Mars), Sovereign Light Café (Remix) (Afrojack vs. Keane).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY