Bára Basiková vystoupí na charitativním koncertě v Lucerna Music Baru

04.04.2014 11:08 - Tisková zpráva | foto: Warner Music

Zpěvačka Bára Basiková vystoupí se svou kapelou 15. dubna v Lucerna Music Baru na podporu projektu "Nový život díky plastice", jehož je letos hlavní patronkou. Těšit se můžete na nové písničky z aktuálního alba "Belleville" i na největší hity, kterých Bára za celou svou bohatou kariéru nasbírala nepočítaně.

"Nový život díky plastice" je jedinečný charitativní projekt Dr. Tomáše Doležala určený všem, které trápí viditelná a pomocí plastické chirurgie odstranitelná vada na kráse. Cílem projektu je nejen opravit fyzické nedostatky na kráse, ale především navrátit ztracené sebevědomí, psychickou pohodu a žít plnohodnotný život bez mindráků. "Nový život díky plastice" není lhostejný k druhým a chce pomáhat ještě více. Proto věnuje každý rok veškeré vybrané finanční prostředky od výherkyň (symbolickou částku za operaci) a partnerů projektu těm, kteří se bez cizí pomoci neobejdou, např. onkologickým pacientům v boji s rakovinou.

Večer zahájí pop-indie kapela Nebezpečné známosti, kterou založili v roce 1998 bývalí členové skupin Toyen, Shannen Grey, The Trial a Decline. Nebezpečné známosti se po několikaleté pauze vracejí na pódia a pracují na novinkovém albu. Dále vystoupí česká skupina Všichni svatí, která v rámci svého koncertu pokřtí nové album "Vytáhni mě z davu". Všichni svatí je projekt zkušených hudebníků, kteří stáli u zrodu skupiny Lucie a mají za sebou spolupráci s Petrem Mukem, Bárou Basikovou a dalšími umělci. Po koncertě Báry Basikové bude následovat populární 80's video party DJe Jirky Neumanna, jež bude tentokrát zaměřena na novoromantické, post-punkové a gotické kapely.

Výtěžek z této charitativní akce putuje na konto projektu "Nový život díky plastice".

Vstupenky v předprodeji pořídíte nejlevněji bez poplatku na pokladně Lucerna Music Baru za 200 Kč. Dále pohodlně přímo na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal, Eventim a Ticketstream navýšené o poplatek prodejce. Cena na místě činí 250 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY