shop.musicserver.cz
Nové desky pro 14. týden

Nové desky pro 14. týden

Vydáno: 30.03.2014 12:40 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: Patrik Bouzek / musicserver.cz

Po nabitém minulém týdnu, co se týče velkých jmen, zvolníme. Poprvé akusticky zpívá Anna K, sólově se hlásí zpěvačka Nightwish Anette Olzon, s novým bubeníkem zahrají jak Kaiser Chiefs, tak i Robert Cray, na Edith Piaf vzpomíná Patricia Kaas, různě cestují Leon Russell i IronKap a příznivce tvrdších žánrů potěší Sonata Arctica a Gamma Ray.

Pokud se v pondělí 31. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Anna K. - Poprvé akusticky (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / rock

Anna K - Poprvé akusticky
Anna K. loni vyrazila na své první akustické turné, které mělo velký úspěch. Už od začátku na ni fanoušci naléhali, aby toto turné i zaznamenala. Prosby fanoušků vyslyšela a dala dohromady mladý tým kameramanů v čele s Martinem Linhartem, kteří natočili dva vyprodané podzimní koncerty z pražského divadla Hybernia a cestovali s Annou K. i do dalších měst. Nyní jejich záznam vydává na CD a DVD s názvem "Poprvé akusticky" a vzhledem k tomu, že koncerty v Hybernii byly svým způsobem speciální, uvidí její fanoušci, co jinde vidět nemohli. Anna K si sem totiž pozvala také britskou kapelu StringerBessant, tedy akustický projekt zakladatelů skupiny Reef, kteří s Annou K. připravili i jednu novou písničku. DVD edici, na níž láká trailer na YouTube.com, doplní raritní záběry ze zákulisí, zkoušení, cest nebo rozhovory s Annou K a její skupinou. Ukázky z audio verze uslyšíte na Supraphonline.cz


Kaiser Chiefs - Education, Education, Education & War (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie rock

Kaiser Chiefs - Education, Education, Education & War
Od vydání zatím poslední desky britských Kaiser Chiefs sice uplynuly celkem standardní tři roky, ovšem kapela za tu dobu zaznamenala poměrně velkou personální změnu. Kapelu totiž opustil bubeník a především autor většiny hudby Nick Hodgson a nahradil ho Vijay Mistry. Už s ním kvintet připravil svoje páté album "Education, Education, Education & War", na kterém se autorsky podílel Fraser T. Smith známý především ze spolupráce s Adele na jejím albu "21". Album pak produkoval Ben H. Allen III, jehož schopností využili například Gnarls Barkley, Animal Collective, nebo Deerhunter. Mezi desítkou skladeb najdete i první singl "Coming Home", nad jehož kvalitou se před časem rozplýval Honza Balušek. Pokud byste chtěli slyšet i zbytek písniček, máte možnost přímo na webu kapely.


Anette Olzon - Shine (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: alternativní rock / soft rock

Anette Olzon - Shine
Poté, co byla Anette Olzon odejita z populární metalové formace Nightwish, vydává diva svou debutovou desku "Shine". Metal na ní ale nehledejte - švédská zpěvačka zabrousila totiž více do vod alternativního rocku, folk rocku a soft rocku. Nemyslete si ale, že hlavním motivem pro přípravu vlastního CD byl právě odchod z Nightwish. Anette totiž na "Shine" začala pracovat už v roce 2009, tedy během turné k desce "Dark Passion Play". O dva roky později už fanoušci mohli ochutnat první ukázky v podobě kousků "Invincible" a "Floating". Vy si ale nyní můžete na jejím webu poslechnout a podívat se na klipy ke kouskům "Lies" a "Falling". O svůj názor se pak s námi podělte v komentářích.


Leon Russell - Life Journey (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: rock / folk

Leon Russell - Life Journey
Ač by se mohlo zdát, že po vydání společného díla s Eltonem Johnem "The Union" se Leon Russell mírně vytratil z hudební scény, bude to opravdu jen zdání. Rok na to se přihlásil s výběrem toho nejlepšího a loni představil nový materiál na albu "Snapshot". Pro letošek si připravil novinku "Life Journey" a svým způsobem s ní navazuje na spolupráci s Eltonem Johnem, protože ten mu nahrávku společně Tommy LiPumou produkoval. Na desce najdete tucet skladeb, které jsou mixem nových, originálních songů a coververzí starších písniček. Leon Russell se tak svým pohledem kouknul třeba na "Georgia On My Mind", "That Lucky Old Sun", "Fever", "I Really Miss You" Paula Anky nebo "New York State Of Mind" Billyho Joela. Zbývá pouze doplnit, že ve třech písničkách ho podpořil i slavný Clayton-Hamilton Jazz Orchestra.


Gamma Ray - Empire Of The Undead (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: power metal

Gamma Ray - Empire Of The Undead
Němečtí powermetalisté z Gamma Ray mají pro své fanoušky v pořadí jedenáctou studiovou desku. Nahrávka, která je nástupce dva roky starého živáku "Skeleton Of The Undead" má příznivce formace minimálně překvapit. Jak totiž zpěvák a kytarista Kai Hansen prozradil, deska má mít třaskavější zvuk. A jak ještě dodal, Gamma Ray vyrazí na turné, v rámci kterého se zastavili 21. března i u nás. A abychom nezapomněli, deska vychází také v limitované edici, která přinese navíc čtyři bonusy včetně záznamů ještě z studia. Stream celé desky najdete na YouTube.com.


Tip týdne

Patricia Kaas - Chante Piaf A L'Olympia (CD+DVD) (H'art)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: šanson

Patricia Kaas - Chante Piaf A L'Olympia
Je možná trochu nepochopitelné, proč je u nás francouzská zpěvačka Patricia Kaas tolik opomíjená. Když na podzim roku 2012 vydala album "Kaas Chanté Piaf" inspirované, jak napovídá název, jinou francouzskou zpěvačkou Edith Piaf, věděli o tom pouze zasvěcení. Pro připomenutí padesáti let od její smrti na albu ztvárnila šestnáct jejích největších hitů, včetně "La Vie En Rose" a "Non, je regrette rien". V loňském roce Patricia Kaas s touto deskou vyrazila na světové turné zahrnující prestižní sály, jako jsou londýnská Royal Albert Hall, Carnegie Hall, moskevská Operetta, Sejeon Center v Soulu a pochopitelně i slavná pařížská Olympia, kde Piaf získala svůj věhlas. Snad nikde jinde nemohl vzniknout záznam tohoto koncertu než právě zde. Nyní vychází na DVD s názvem "Kaas Chante Piaf A L'Olympia" obsahující více jak dvacet položek a také bonusové CD smíchané z živých a studiových verzí některých songů. Nalákat vás může třeba trailer na YouTube.com.


Magnum - Escape From The Shadow Garden (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hard rock / prog rock

Magnum - Escape From The Shadow Garden
Britská progresivně rocková formace Magnum funguje na hudební scéně s přestávkou přes čtyřicet let. Na kontě má na osmnáct studiových desek, ke kterým přibude nyní další kousek "Escape From The Shadow Garden". Kapela vydání novinky pojala skutečně zodpovědně: Vedle standardní edice bude k dostání také v limitované edici s bonusovým materiálem a fanoušci jistě ocení luxusní balení se dvěma vinylovými deskami. Jak osazenstvo kapely již dříve prohlásilo, s vývojem na poslední desce jsou muzikanti zcela spokojení a na staré rockové železo se teda rozhodně necítí. Jak to kapele hraje, můžete teď posoudit samy díky ukázce "On The 13th Day". Najdete ji na soundcloud.com


The Robert Cray Band - In My Soul (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: blues

The Robert Cray Band - In My Soul
Ani ne dva roky po oceňovaném albu "Nothin But love" se vyhlášený bluesový kytarista a zpěvák Robert Cray a jeho band hlásí s novou deskou "In My Soul". Připravili si pro ni celkem deset písniček z katalogu již zaniklých labelů Stax a Chess ve své době konkurující Motownu, a není tedy divu, že tentokrát míří jednak na retro blues, ale i na klasický soul. Vedle převzatých věcí ale Cray společně s novým bubeníkem Lesem Falconerem připravil i několik původních sklabeb. Album produkoval Crayův dlouholetý přítel Steve Jordan, který svůj um už otisknul do nahrávek Johna Mayera nebo Keitha Richardse. Podrobně se Cray a spol. rozpovídali na traileru k desce. Pokud by vás ale zajímaly ucelené ukázky z alba vycházejícího i na vinylu, musíte navštívit například internetový obchod Amazon.com.


Manchester Orchestra - Cope (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: indie rock

Manchester Orchestra - Cope
Pokud vám atlantská formace Manchester Orchestra doposud unikala, je na čase se s nimi pořádně seznámit. Na pulty totiž míří jejich čtvrtá studiovka "Cope". Muzikanti si co do příprav zajistili komplexní servis téměř sami: Sami si CD produkovali a sami si ji také vydávají. Na nahrávce se ale také podílel producent Dan Hannon. Z rádií už můžete znát pilotní singl "Top Notch" a také druhou ochutnávku "Every Stone". Charakteristiku novinkového díla obstaral sami muzikanti: "Chtěli jsme udělat takový druh rockové muziky, kterého je na současné scéně jako šafránu." Zda-li se to povedlo, musíte ohodnotit vy, Zavítejte proto na jejich oficiální stránky. Najdete zde odkazy na video o přípravě desky a také klipy k novým kouskům.


IronKap - Homecoming (Blakkwood)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: hip hop / rap

IronKap - Homecoming
Český rapper IronKap (dříve Kap) se po vydání společného alba s Kineticem 9 "911" sebral a odcestoval do Kanady, kde mimo jiné připravoval novinku "Homecoming". Původně to mělo být EP, ale nakonec se materiálu sešlo tolik, že to vyšlo na standardní délku. Přípravu ještě trochu pozdrželo úspěšné turné s Troublegangem, jehož členové se na nahrávání také podíleli. V jedenácti skladbách tak s IronKapem rapuje například Marpo, MC Wohnout, Kenny Lopez, Caity Grace, Gemstar, Johnny Youngblood, Fosco Alma nebo Young CP. "Je to zatím moje nejdospělejší album, které jsem kdy udělal. Zároveň je hodně hudebně odlišné od všeho, co jsem dosud tvořil. Je to směs čisté energie, pocitů a zkušeností získaných v zahraničí propojené s mým životním příběhem," říká o něm samotný IronKap. "Homecoming" ohlásil pilotní singl "Z popela" a nyní ho následuje také titulní song alba.


Sonata Arctica - Pariah's Child (Mystic Production)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: power metal

Sonata Arctica - Pariah's Child
Po rozpačitě přijatých deskách "The Days Of Greys" a "Stones Grow Her Name" se finská formace Sonata Arctica hlásí o slovo s tématicky laděným díle "Pariah's Child". Jak totiž prozradil zpěvák formace Tony Kakko, novinka měla být nahrána a vydána po desce "Reckoning Night" namísto slavné "Unia". Umístění desky nahrává také fakt, že od vydání debutu kapely uplynulo patnáct let, což je nemalý důvod k velkým oslavám. Dalším tématem, kterým se osazenstvo Sonaty vrací na nové desce do minulosti, jsou vlci. "Vlk tu opět slouží jako metafora, třeba pro strach," dodal zpěvák Tony Kakko. Než si skočíte pro desku do obchodu, nesmíte se zapomenout podívat na trailer.


Různí - Divergent (soundtrack) (Universal)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: pop / electro pop / filmová hudba

Různí - Divergent (soundtrack)
Do kin míří nový film "Divergent" natočený na základě románu pětadvacetileté Veronicy Roth, o kterém se mluví jako o nástupci "Stmívání" a "Hunger Games". Odehrává se v post-apokalyptickém světě, kde jsou lidi rozděleni do pěti kast, ovšem najde se jich i pár takových, kteří se do žádné z nich nehodí. To se vládě nelíbí a rozhodne se je zlikvidovat. Film měl mít původně premiéru již příští týden, nakonec byla ale posunuta až na první květnový den. Zůstal nám tu alespoň stejnojmenný soundtrack, jehož hlavní hvězdou je Ellie Goulding, která přispěla hned třemi songy. Jeden z nich, singl "Beating Heart", jsme vám nedávno představili. Britskou zpěvačku dále doplnili například Zedd, Pia Mia, M83, Snow Patrol, Skrillex, A$AP Rocky, Chance The Rapper, Tame Impala, Kendrick Lamar, nebo Pretty Lights. Jejich příspěvky v krátkých ukázkách nabízí Supraphonline.cz.


Lesní zvěř - Movable Feasts (Indies Scope)
web / facebook.com / psali jsme
žánr: electro / jazz

Lesní zvěř - Movable Feasts
"Movable Feasts" je název v pořadí druhého alba kapely Lesní zvěř, které vzniklo po poměrně dlouhých pěti letech. Electro-jazzové seskupení, jehož základem je trio Jura Hradil (Tata Bojs, Chorchestr, Umakart, Kašpárek v rohlíku), Miloš Rejsek (Swordfishtrombones, Voodooyoudo!) a Martin Čech (Chorchestr, FruFru, projekty Pavla Fajta), jej natočilo pod dohledem producenta Dušana Neuwertha. Album vznikalo tři roky a kromě Lesní zvěře můžete na desce zaznamenat i básníka Honzu Těsnohlídka, který interpretuje vlastní text ve skladbě "Ještě je co ztratit", a Filipa Nebřenského ve skladbě "Kavka Airlines" na různé saxofony a flétny. Jako protipól mužské energii hostuje na albu zpěvačka Kristýna Krutská. Album si můžete poslechnout na stránkách vydavatelství Indies Scope.


V krátkosti - mluvené slovo

  • Zdeněk Svěrák se s knihou "Po strništi bos" vrátil do jedné etapy svého dětství a vypráví zážitky malého městského kluka, přesazeného za války na venkov. Jak je u něj zvykem, i tentokrát vlastní knihu načetl a ta nyní vychází pod stejným názvem i na CD, kde text podmalovává hudba Jaroslava Uhlíře.
  • Z klobouku kouzelníka Pokustóna vyskakují již několik desetiletí dva oblíbení dětští hrdinové, králíci Bob a Bobek. Původně televizní seriál doznal pro velký úspěch řadu pokračování a také několika zvukových verzí. Všechny jsou nyní shromážděny v kompletu "Bob a Bobek králíci z klobouku". Příběhy čte pochopitelně vypravěč animovaných pohádek Josef Dvořák a stejně je tomu s hudbou Petra Skoumala, spolutvůrce úspěchu kresleného seriálu.


Dále vychází:

Abba - Abba Arrival (Universal)
Ancient Ascendant - Echoes And Cinder (Mystic Production)
Bad Company/Jon Brewer - Bad Company (DVD) (Universal)
Bad Company/Jon Brewer - Bad Company (BluRay) (Universal)
Bambini Di Praga 1947 (Bohumil Hrabal) - (Český rozhlas)
Cirlce Of Chaos - Crossing The Line (Mystic Production)
Coltsblood - Into The Unfathomable Abyss (Mystic Production)
Crippled Black Phoenix - White Light Generator (Mystic Production)
Crystal Tears - Hellmade (Mystic Production)
Earth Crisis - Salvation Of Innocents (Mystic Production)
Graviators - Motherload (Limited Edition) (Mystic Production)
Gun Barrel - Damage Dancer (Mystic Production)
Jackson Firebird - Cock Rockin (Mystic Production)
Kindred - Life In Lucidity (Mystic Production)
Leonidas Kavkos /Wang Yuja - Sonaty Pro Housle A Klavir (Universal)
Pretty Maids - Louder Than Ever (Mystic Production)
Ronnie James Dio - This Is Your Life (Mystic Production)
Různí - O Smolíčkovi (Universal)
Různí - Pohádky pro zlobivé děti (Universal)
Různí - Sněhurka a sedm trpaslíků (Universal)
Různí - The Essential E.Morricone (Universal)
Různí - Top20.Cz 1/2014 (Universal)
Shores Of Null - Quiescence (Mystic Production)
Therapy? - Infernal Love/2Cd (Universal)
Therapy? - Troublegum/3Cd (Universal)
Trollfest - Kaptein Kaos (Limited Edition) (Mystic Production)

Vychází na vinylu:
Gamma Ray - Empire Of The Undead (Mystic Production)
Magnum - Escape From The Shadow Garden (Mystic Production)
Robert Cray - In My Soul (Mystic Production)
Schoolboy Q - Oxymoron (Universal)

Reedice:
Aerobic - Kondiční gymnastika (Supraphon)
Antonín Dvořák - Kvartety, Maličkosti, Drobnosti, Gavota (Hála,J., Suk,J. ,Koďousek,J., Chuchro,J.) (Supraphon)
Auf Wiedersehen, Prag! (Supraphon)
Balady Jiřího Wolkera (Supraphon)
Beatová skupina Crysta (Supraphon)
Bedřich Dobrodinský - Harfa (Supraphon)
Ceremuga J., Mazourová J., Loudová I. - Ženy v hudbě (Supraphon)
Check The Czechs! Zahraniční songy v domácích verzích 80. léta (Supraphon)
Check The Czechs! Zahraniční songy v domácích verzích 60 léta (Supraphon)
Česká beseda (Supraphon)
Česká umělecká próza (Supraphon)
Český jazz 1920-1960 (Supraphon)
Divadelní profily (Supraphon)
Eduard Kohout - Monology (Supraphon)
Haydn,J./Martinů,B./Stravinskij,I./Míča,F. - Koncert pro kvarteto (Talichovo kvarteto) (Supraphon)
Heinrich Heine - Básně (Supraphon)
Hudba bojující V - Zápas s fašismem (Supraphon)
Jambo Karla Vágnera (Supraphon)
Jerie, M. / Martinů,B./Čajkovskij,P.I./Dvořák,A. - Skladby pro violoncello a orchestr (Supraphon)
Jitka Molavcová - V máji (Margie)/Korálky z rosy (Supraphon)
Josef Suk - Klavírní dílo (Pavel Štěpán) (Supraphon)
Karel Vlach a jeho hosté (Supraphon)
Karel Vlach se svým orchestrem a hosty (Supraphon)
Loudová,I. - Skladatelský profil (Supraphon)
Malinový cocktail - směs písní Jaroslava Maliny (Supraphon)
Píseň písni ustýlá (Lidové písně z Moravy a Slovenska) (Supraphon)
Pražské smyčce (Supraphon)
Valerie Wajsarová - Krajina a další singly (Supraphon)
Zvukové efekty - Orchestriony a kolovrátky (Supraphon)

NÁZORY
  • Konečně si někdo (jirizastera, 30.03.2014 20:10) Reagovat

    všimnul skvělé Patricie Kaas. Nechápu proč je tahle opravdová hvězda Musicserverem tolik opomíjená, přitom jiné, které jí nesahají ani po kotník jsou tady týden co týden.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Pohled do českých hitparád 12. týden 2024
Dua Lipa a Benson Boone stále vládnou singlovým žebříčkům, The Rolling Stones jsou hranější než Mirai Pravidelný vítěz českého albového žebříčku Viktor Sheen se musel v aktuálním kole sklonit před svým žánrovým souputníkem, vedení totiž přebírá Grey256 s nahrávkou "Tentokrát". Rádiové hitparádě nadále neohroženě... čtěte zde
Vydáno: 29.03.2024 08:30 v sekci Novinky | České hitparády
We Are Domi - Love Every Part Of It 9/10
Video: We Are Domi doplnili skvělý elektropopový song "Love Every Part Of It" netradičním videoklipem Trojice We Are Domi, jež se mnohým vryla do paměti v roce 2022 svojí účastí v Eurovizi, přichází s povedenou písničkou "Love Every Part of It". V ní se snaží bořit stereotypy a noří se do tlaků společenských očekávání ve... čtěte zde
Vydáno: 28.03.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner
Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner Už týden před Velikonocemi přišla do obchodů velmi bohatá nadílka novinek v čele se Shakirou, Elbow, Gossip nebo Alestorm. K nim se přidali například Gary Clark Jr., Fletcher, Kenny Chesney, Empress Of, Pnau, The Veronicas a zejména... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 22:00 v sekci Novinky | Nové desky
The Jesus and Mary Chain - Glasgow Eyes 7/10
Recenze: The Jesus And Mary Chain oslavují deskou "Glasgow Eyes" 40 let na scéně Píše se rok 2024 a je tak trochu zázrak, že The Jesus And Mary Chain stále tvoří hudbu. Když se totiž v roce 1999 rozpadli, málokoho napadlo, že bratři Jim a William Reidovi budou ještě někdy spolupracovat. A přece se teď vracejí... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 16:15 v sekci Recenze
Justin Timberlake - Everything I Thought It Was 8/10
Recenze: Justin Timberlake se na "Everything I Thought It Was" trochu zacyklil. Ale to nevadí Justinu Timberlakovi lze vyčítat ledacos, ale určitě nelze tvrdit, že neexperimentuje. Naopak - snahu vykročit ze zajetých trendů a vyšlapávat nové cesty ukazuje celou svou dospělou kariéru. A daří se mu. Kromě toho, že se stal... čtěte zde
Vydáno: 27.03.2024 08:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- Publicistika: Dvacet nejlepších domácích desek roku 2023 podle musicserveru (5-1) (01.02.2024 19:00)
- Nejvíce šancí na Anděly mají Viktor Sheen, Calin, Anna K., J.A.R. nebo Jelen (01.02.2024 10:21)

ALBUM TÝDNE 13/2024

Moimir Papalescu & The Nihilists
Mystery Women In The Acid Pools

Jedna z mnoha tváří Moimira Papalescu, projekt Moimir Papalescu & The Nihilists, dlouhá léta spal. V roce 2006 odešel po albu "Lewis Neptune" na vrcholu. Trojici protagonistů zaválo tvůrčí pnutí různými směry, po sedmnácti letech se ale spojilo pro nové album "Mystery Woman In the Acid Pools". Povedlo se?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)
Út 16.04.
Lil Tracy (US) / Brennan Savage (US) (Fuchs2, Praha)
St 17.04.
Foreign Beggars (UK) (Bike_Jesus, Praha)
Čt 18.04.
Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators (US) (Winning Group arena, Brno)
Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Prince Vladimír Mišík Justin Bieber The Prodigy AC/DC Queen Adele Rush Kabát Karel Gott U2 Bono Sia Taylor Swift Paws Télépopmusik Madonna Dua Lipa Lucie Vondráčková Mirai
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu