Anastacia hlásí comeback. Nové album vyjde v květnu, singl ještě v březnu

14.03.2014 18:30 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Anastacia se po opětovném zdolání rakoviny vrací zpět do světa pop music. Zpěvačka na svém Twitteru potvrdila zvěsti, které o novinkovém albu již nějakou dobu kolovaly internetem. Zároveň prozradila, že její květnová šestá studiovka se bude symbolicky jmenovat "Resurrection". Předzvěstí nového materiálu bude první singl "Stupid Little Things".

První ochutnávku uslyší fanoušci pětačtyřicetileté divy ještě v průběhu tohoto měsíce, digitálně by měl být pilot k dispozici 28. března. Celá kolekce bude následovat 12. května. Majitelka charismatického vokálu tak naváže na dosud poslední vydanou desku, kterou byla před dvěma lety nahrávka "It's A Man's World", jež zahrnovala předělávky skladeb mužských rockových interpretů. Její nejčerstvější vlastní materiál byl představen dokonce už v roce 2008, kdy vyšel počin "Heavy Rotation".

Rakovinu prsu zdolala interpretka poprvé již v roce 2003, po vyléčení následovala veleúspěšná třetí řadovka "Anastacia", z níž pocházejí hity jako "Left Outside Alone" nebo "Sick And Tired". Poté, co svůj boj se závažnou nemocí loni vyhrála podruhé, si z preventivních důvodů nechala odstranit obě prsa. Až novinkový materiál ukáže, zda se zpěvačce podaří podobně velkolepý comeback, jaký zažila před deseti lety.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY