Example vydá v červnu desku plnou života

16.03.2014 11:42 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Example - Live Life Living
© facebook interpreta
Elliot John Gleave aka Example prozradil veřejnosti podrobnější informace týkající se jeho nového alba. Pátá deska ponese název "Live Life Living", bude čítat celkem dvanáct skladeb a jejího vydání se dočkáme 23. června.

Britský hudebník se již minulý rok v interview pro O2 Academy TV svěřil, že nový studiový počin bude ovlivněn hvězdami, jakými jsou například The Prodigy, The Chemical Brothers, Faithless či Underworld. Zároveň zpěvák potvrdil, že se bude snažit vyhnout jakémukoli náznaku rapu, z něhož je doslova otráven. Zajímavostí je, že od rozvázání kontraktu s Ministry Of Sound v předešlém roce album vyjde úplně poprvé na labelu Epic Records spadajícím pod Sony Music.

Příznivci jednatřicetiletého Angličana si budou moci vybrat mezi dvěma verzemi nahrávky. Na standardní edici nebudou chybět hity jako "All The Wrong Places", "Kids Again" či čerstvě ohlášený třetí singl "Stay With Me". Majitelé deluxe verze si budou moci užít dalších čtyř tracků, navíc si vychutnají dávku osmi remixů prvních dvou singlů na bonusovém disku.

Tracklist "Live Life Living" vypadá následovně: Next Year, Kids Again, Stay With Me, 10 Million People, Only Human, Til I'd Seen You, Can't Face The World Alone, Live Life Living, All The Wrong Places, Take Me As I Am, All Night Longest Goodbye. Deluxe edice bude obohacena o tyto skladby: New Friends, Full Eclipse, One Last Breath, Kids Again (Piano Version).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY