Lucie vystoupí po halovém turné i na Rock for People

06.03.2014 09:22 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Lucie
© Ondřej Pýcha
Po dlouhém tutlání kapel, které letos uvidíme na Rock for People, se festival do ohlašování hvězd pustil vskutku impozantně. Po převážně zahraničních interpretech ohlásil i hvězdu domácí - stane se jí obnovená kapela Lucie, která na RfP pod širým nebem naváže na své rozsáhlé a téměř vyprodané halové turné.

Slavná čtveřice ve složení David Koller, Robert Kodym, P.B.CH. a Michal Dvořák se před desetitisíci fanoušky předvede v sobotu 5. července. Už nyní si můžete zakoupit vstupenky pouze na jeden den, pro tisícovku nejrychlejších je cena 690 Kč, ostatní jednodenní vstupenky poté pořídí o stovku dráž. Během předcházejícího turné kapely po Česku a Slovensku to bude po plzeňském amfiteátru Lochotín druhá šance, kde skupinu vidět venku.

Lucie samozřejmě není jediným tahákem letošního ročníku, pořadatelé dosud oznámili třeba Toma Odella, Biffy Clyro, The Naked And Famous či Chase & Status. Rock for People letos proběhne od 3. do 5. července ve Festivalparku v Hradci Králové, cena vstupenek na celý festival aktuálně činí 1 390 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY