100°C hlásí návrat s novou deskou

06.03.2014 11:16 - Martin Spurný | foto: facebook interpreta

100°C - Freaky Boys
© facebook interpreta
Svou šestnáctiletou existenci oslaví skupina 100°C vydáním čtvrtého alba "Freaky Boys". Kapela z Mariánských Lázní vydá novou desku u vydavatelství Supraphon a můžete si ji koupit digitálně už 7. března digitálně, fyzicky týden poté.

Na nové nahrávce, jejíž materiál postupně vznikal v průběhu posledních dvou let, nalezneme několik zajímavých hostů včetně folkového dua Kieslowski. O produkci se postaral zpěvák formace Jakub Johánek a Aleš Hyvnar. Dvě skladby, Nobody Feels Good a Eye For An Eye (níže), už měli posluchači možnost slyšet díky solidním videoklipům, které k nim vznikly. Tracklist čítá tato jména: Freaky Boys, Eye For An Eye, Nobody Feels Good, Eagle Eye, I Killed Your Man, Dead Hero, Nuclear Waste, No More, Rich Peace.

100°C
© facebook interpreta
Fanoušci by neměli zapomenout ani křest, který proběhne v pražské Akropoli 26. března, ani na jejich klubové zastávky v rámci jarní Freaky Boys Tour, kdy zavítají do Tábora (21. 3. klub Bardo), Sušice (22. 3. - klub Kloub), Plzně (28. 3. - Divadlo pod lampou), Opavy (11. 4. - klub Art), Karlových Varů (12. 4. - klub Masařka), Kladna (25. 4. - klub Poldofka) a Ostravy (26.4. - Komix Night). Následně můžeme 100°C očekávat na mnoha letních festivalech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY