K(r)ávoviny: nahý Richard Krajčo!!!

08.03.2014 13:09 - David Věžník | foto: Patrik Bouzek / musicserver.cz

Děje se toho ve vašem životě tolik, že to nestíháte sledovat, natož abyste sledovali životy jiných? Zastavte se na chvíli! Uvařte si kávičku nebo čajíček a zkoukněte naše novinečky, shrnutí toho skutečně důležitého ve světě pop music. Než dopijete, máte přečteno a můžete jít zase po svých. A ano, nemáme rádi zdrobněliny. Zdrobnělinky.

Helena Vondráčková
© internet
Tetu Helenu jsme v K(r)ávovinách ještě neměli, začněme tedy dnešní vydání jejím dechberoucím příběhem o tom, kterak tuto nadějnou umělkyni urazili, když jí za účinkování v muzikálu "Mamma Mia!" nabídli honorář v řádu stokorun. Máte-li muzikální talent, je role, kterou ve stejnojmenném hollywoodském spektáklu ztvárnila Meryl Streep, prozatím tedy volná. (Šíp)

Svého času studentka Ewa Farna využila jarního počasí a jela si vyzkoušet párkrát ťuknout do golfového míčku. "Ewa Farna sekla se zpíváním a dala se na sport! ČÍM SE BUDE ŽIVIT?" interpretovali tento příběh důvtipní redaktoři Šípu. (Šíp)

Po návratu z greenu si novopečená golfistka ("ČÍM SE TEDA TEĎ BUDE ŽIVIT?") dala rande s předními zástupci tuzemské hudební scény Benem Cristovao a Pauliem Garandem a pro Lipa natočili dokument podporující legální stahování hudby. (musicserver)

Pro nadrženější část čtenářů, kteří dychtí po pravidelném přísunu dámských ňader, tu máme dnes Míšu Noskovou. (Šíp)

Pro nadrženější část čtenářů, kteří dychtí po pravidelném přísunu pánských pozadí, tu máme nahého Richarda Krajča!!! (Lui Magazine).

Koukněte, co sdílela Beyoncé. (Vimeo)

A pokud vás život a dílo této uznávané zpěvačky (například "Beyoncé Interlude") zajímá opravdu hodně, můžete studiem obého získat i vysokoškolský titul. Fakt! (Fresh Gay Magazine)

A Beyoncé do třetice všeho dobrého i zlého, tentokrát v chystaném remixu M.I.A. To bude velký. (Instagram)

Před zhruba čtvrtstoletím nesmírně populární tuzemská rocková skupina Lucie (například "Zastavit stát raz dva") vystoupí na Rock for People. Média a náš šéfredaktor o chystaném koncertu informují jako o "dobrém zářezu". (musicserver)

Aktivitám kolem Lucie ovšem bude zdatně konkurovat první česká kapela snů. Hrají v ní nějací další před čtvrt stoletím nesmírně populární tuzemští muzikanti. (musicserver)

Aktivitám kolem první české kapely snů ovšem budou zdatně konkurovat před čtrnácti lety nesmírně populární Support Lesbiens. (musicserver)

není možná

Sir Elton Hercules John CBE se usilovně připravuje na jedinečný koncert The Million Dollar Piano. Bude na něm hrát na piano, které stálo milion dolarů. (Deník)

Pan John byl taky účasten zakopání válečné sekery mezi Lady Gaga a Kelly Osbourne během oscarového ceremoniálu. (Twitter)

Shakira měla spoustu práce přesvědčit Shakiru, že jejich nové společné album má znít přesně tak, jak znít bude. (Popjustice)

Úpravu legendárního hitu "Shot Me Down" pro rok 2014 obstaral David Guetta, a moc se mu to nepovedlo. (musicserver)

To Kaiser Chiefs si s novou písní vedou o dost líp. (musicserver)

Jennifer Lynn Muñiz aka Jennifer Lopez aka J.Lo aka Jenny From The Block má novou písničku. Má kouzelný název "I Luh Ya PaPi", šokuje absencí Pitbulla, zato překvapuje přítomností rappera říkajícího si French Montana. (YouTube)

Každoroční prohlášení o tom, že Spice Girls se možná znovu dají dohromady, si letos vzala na starosti Mel C. "Spice Girls se možná znovu dají dohromady v roce 2016," pronesla. (Popjustice)

Pokud nemůžete v noci spát, neb si po vzoru Viktora Preisse v legendárním kinematografickém počinu "S čerty nejsou žerty" neustále kladete otázku, který z One Direction je nejbohatší, tak už můžete v klidu zabrat. Jsou to Louis a Liam. (Heatworld)

Australská chanteuse Kylie Minogue chystá něco facebookového pro své fanoušky, stane se to 11. března ve "tři hodiny londýnského času", nezapomeňte na časový posun, konec hlášení. (Popjustice)

Michal David zazpívá pro 2 500 vyvolených a my s největší pravděpodobností nebudeme u toho. Chjo. (musicserver)

Severská údernice Lykke Li chystá na květen nové album a už má i nějaké ty ukázkové songy. (musicserver)

Nějaké informace o chystané desce pro svoje fanoušky rovněž chystají zveřejnit ty jediné a pravé a nikdy jinak Sugababes Mutya Keisha Siobhan. Informace dost možná budou obsahovat datum vydání studiového alba, prvního od slavnostního comebacku před třemi lety. (Popjustice)

Přečtěte si, prosím pěkně, nějaké novinky z organizačního tábora Colours Of Ostrava. Jsou zajímavé. (musicserver)

Tradiční Free Mondays v Roxy dostávají nový kabát, což je skvělá zpráva pro všechny naše čtenáře, kteří žijí v Praze a chodí do Roxy. (musicserver)

Davide Gilmoure, hodně štěstí, málo pláče, do roka dva kudrnáče! (musicserver)

Hudson Mohawke, Jan P. Muchow, Radimo a Dalyb měli nějaké přednášky na Red Bull Music Academy a pak nám o tom něco řekli. (musicserver)

"मृत्युकावीभत्सनृत्य" a další alba dalších skupin a další skupiny a muzikanti a muzikantky byly v různých dalších kategoriích nominování na "ceny tvrdě rockových publicistů" Břitva. (musicserver)

Povinná četba Povinný poslech k četbě: protože český prezident jde hrdě ve stopách Phila Dunphyho a stal se virálním muzikantem. Gratulujeme, he's a cool dad.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY