Bright Light Bright Light chystá nové EP a desku

25.02.2014 09:00 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Bright Light Bright Light
© brightlightx2.com
Rod Thomas, známější jako Bright Light Bright Light, odhalil všechny důležité informace týkající se jeho nové desky a chystaného épéčka. Celkem nedávno vypustil vlastní verzi slavné "West End Girls" Pet Shop Boys, s níž mu vypomohla Ana Matronic, a objevily se informace i o další velké spolupráci. Na singlu "I Wish We Were Leaving" mu zpívá sir Elton John a pro Roda je to zhmotnění dalšího nejenom hudebního snu. "I Wish We Were Leaving" se stane i předzvěstí druhého alba, to by mělo předběžně vyjít v první polovině letních prázdnin pod jménem "Live Is Easy".

"I Wish We Were Leaving" se již nyní dá koupit jako single track na iTunes. Na 7. dubna je pak ohlášeno plnohodnotné EP, které kromě remixů přinese další dvě bonusové písničky: "Matters" a "She Carves Her Desire". Pro nadšence vinylů je pak přichystána možnost objednat tento pětipoložkový komplet na limitovaném dvanáctipalci (v nákladu pouhých tří stovek kusů), vše podstatné naleznete na jeho stránkách.

Novinka Bright Light Bright Light "Live Is Easy" převážně vznikala na druhé straně Atlantiku, v New Yorku a měla by obsahovat těchto jedenáct skladeb: Everything I Ever Wanted, There Are No Miracles, I Wish We Were Leaving (with Elton John), An Open Heart, Good Luck, I Believe, Lust For Life, More Than Most, In Your Care, Too Much, Happiness. Samotné "I Wish We Were Leaving" je k poslechu níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY