Lily Allen poctí novou deskou Kanyeho Westa, pojmenovala ji "Sheezus"

23.02.2014 14:33 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lily Allen
© lindizzima.com.br
Comebacková deska Lily Allen už zná svůj název. Třetí studiovka britské rebelky, která vyjde po pětileté pauze od kritikou oceňované nahrávky "It's Not Me, It's You", se bude jmenovat "Sheezus". Zpěvačka informaci prozradila v Graham Norton Show na BBC.

"Je to sebevědomé pojmenování desky a také pozdrav pro Kanyeho Westa," sdělila popová hvězda, čímž potvrdila inspiraci názvem "Yeezus" loňského experimentálního počinu známého rappera. O interpretce se všeobecně ví, že si ráda utahuje ze svých kolegů v hudební branži, své by mohl po loňském singlu "Hard Out Here" vyprávět třeba Robin Thicke, který má na svědomí celosvětově nejprodávanější hit roku 2013 "Blurred Lines". Lily však trvá na tom, že tentokrát si z Kanyeho rozhodně nedělá legraci, naopak mu skládá poctu.

Britská popová ikona se vrací do hudebního světa po mateřské přestávce, během níž přivedla na svět své dvě dcery Ethel Mary a Marnie Rose. Den vydání její očekávané novinky zatím nebyl prozrazen, podle neoficiálních informací by se však nahrávka mohla na trhu objevit koncem letošního jara. Album uvádí singly "Hard Out Here" a "Air Balloon", kromě nich nedávno Lily nazpívala píseň "L8 CMMR" k seriálu "Girls".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY