ATMO Music se představí debutem "Andělé x Démoni"

05.02.2014 09:41 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

ATMO Music
© facebook.com/atmorapmusic
Po úspěchu rádiového hitu "Andělé" se mohou fanoušci libereckých ATMO Music těšit na debutovou desku "Andělé x Démoni". Tu hiphopová dvojice Beef a ODD připravovala zhruba dva roky. Na pultech obchodů by se novinka měla objevit již koncem března.

Album pochopitelně nabídne aktuální singl "Andělé", který se podle statistik IFPI aktuálně pyšní pozicí šesté nejhranější domácí písně v tuzemském éteru. Videoklip ke spolupráci s Jakubem Děkanem již na YouTube nasbíral více než půl milionu zhlédnutí. Zmíněný zpěvák dostane na nahrávce prostor i v dalších skladbách, jeho hlas totiž posluchači uslyší rovnou v šesti písních.

Mezi dalšími hosty figuruje liberecký kolega Lipo, jenž v posledních letech formaci představoval návštěvníkům svých koncertů, zpěvačky Iva Frühlingová a Anita Chekan, zpěváci Chris a Sebastian nebo rapper Roseck. Ještě před vydáním se ATMO Music připomenou videoklipem k novému singlu "Polety", který se natáčel minulý měsíc.

"Vše je založeno na kvalitním a pravdivém textu. Desku jsme začali dělat ještě v pubertě, takže tam jsou témata o holkách a vztazích, ale i o osobním životě, třeba píseň 'Máma', v níž hostuje Beefova maminka," uvedl před časem producent ODD.

Patnáctipoložkový tracklist obsahuje tyto skladby: Svědomí, Fáma (feat. Jakub Děkan), Anna (feat. Roseck), Andělé (feat. Jakub Děkan), Démoni (feat. Lipo, Chris & Jakub Děkan), Hank, Řekni mi, Máma (feat. Chris), Nino, Polety (feat. Sebastian), Melancholie (feat. Iva Frühlingová), Pocity (feat. Jakub Děkan), Čas se krátí (feat. Anita Chekan & Jakub Děkan), Chvíle, Andělé Outro (feat. Jakub Děkan, Anita Chekan, Chris, Sebastian).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY