Podívejte se na "Can't Remember To Forget You" Shakiry a Rihanny

31.01.2014 10:31 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Shakira feat. Rihanna - Can't Remember To Forget You
© facebook interpreta
Když se spojí dva stroje na hity, vznikne z toho další hit. A když se spojí dvě svůdné provokatérky, vznikne z toho... však posuďte sami. Shakira s Rihannou představují svůj společný videoklip "Can't Remember To Forget You".

Tři a půl minuty trvající video obsahuje mnoho lechtivých scén, v nichž si obě karibské hvězdy doslova libují. Velkou část klipu se proto v přiléhavých oblečcích protahují na posteli, se stejnou oblibou se svým pozadím otírají o stěny nebo se spolu mazlí. Estrogenu je zkrátka ve snímku Josepha Kahna víc než dost. A když na dívky ze vší té vášně padne únava, přichází čas zapálit si vítězný doutník. Náznak muzikantství přichází snad jen v závěru, kdy píseň graduje a Shakira se náležitě opře do kytar a bicích.

"Can't Remember To Forget You" jako první singl uvádí eponymní album Shakiry, které vyjde již na konci března. "Song je o tom, když se vám chlap dostane pod kůži a vy na něj nemůžete zapomenout. Myslím, že každá žena už to někdy zažila," tvrdí kolumbijská superhvězda. Skladba se zatím výrazných hitparádových úspěchů nedočkala, v USA zakotvila nejvýše na dvacáté osmé pozice, v Británii se zastavila na jedenáctce. Změnit to může právě provokativně pojatý videoklip.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY