Ellie Goulding - Under Control

24.01.2014 14:15 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Ellie Goulding propaguje svá nejnovější alba "Halcyon" a "Halcyon Days" jako divá - oficiálních singlů sice zatím vyšlo jen šest, videoklipů však již fanoušci viděli mnohem více. Další vizuál pořídila sedmadvacetiletá Britka k atmosférické elektro-baladě "Under Control", která vyšla v rámci loňské rozšířené verze její veleúspěšné druhé studiovky.

Novinkový snímek byl pojat jako průvodce zpěvaččinými koncerty - k vidění jsou tak záběry z jejího dovádění na pódiu, ale i pohledy do zákulisí. Video by se klidně dalo označit jako průměrné nebo tuctové - to by z něj ale nesměl vyhrávat vybroušený elektropopový diamant se seversky ledovými slokami a energií překypujícím, gradujícím refrénem. Buďme rádi, že se tento klenot dočkal alespoň nějakého klipu.

Máte-li už všudypřítomnosti Ellie Goulding plné zuby, pak se jí asi ještě chvíli jen tak nezbavíte - zpěvačka už totiž chystá další várku nových písniček. Kromě příprav třetí řadovky, kterou by ráda uvolnila ještě letos, se její skladba "Beating Heart" objeví na soundtracku k filmu "Divergent".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY