Nová deska Foster The People "Supermodel" vyjde v polovině března

14.01.2014 09:36 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Foster The People - Coming Of Age
© facebook interpreta
Příznivci kalifornských Foster The People nestačili ani pořádně přivítat Nový rok, když jim pánové hned 1. ledna s vervou oznámili, že se chystá něco velkého. Po dvou týdnech napínání v podobě krátkého teaseru a několika blíže nespecifikovaných fotografií na sociálních sítích je všem spekulacím o možném vydání čerstvého materiálu konec. Nové album s názvem "Supermodel" se svého vydání za oceánem dočká 18. března, pilotní singl "Coming Of Age" je k dispozici ke stažení již nyní.

Druhá deska autorů hitu "Pumped Up Kicks" se řadí mezi nejočekávanější nahrávky tohoto roku. Zároveň má před sebou těžký úkol, a to navázat na úspěch debutu "Torches" z roku 2011, jenž byl nominován na cenu Grammy za nejlepší alternativní hudební nahrávku. Foster a jeho dva kumpáni jsou si toho vědomi, a s jejím vydáním si tak dali na čas. Původně totiž k vydání mělo dojít již v posledním čtvrtletí minulého roku.

Zvuk albové novinky se má ve srovnání s prvním počinem lehce lišit: "Do nahrávání této desky jsem šel s tím, že ji udělám více organickou a lidštější, protože první deska byla hodně elektronická a syntetická - v dobrém slova smyslu," vysvětlil Mark Foster. Nahrávání "Supermodel" probíhalo především v Los Angeles, finální práce se posléze odehrávaly v Londýně. "Je to odvážná nahrávka, která přijde k životu spíše na pódiu," dodal frontman.

Novinka bude čítat následujících dvanáct skladeb: Are You What You Want To Be, Ask Yourself, Coming Of Age, Nevermind, Pseudologia Fantastica, The Angelic Welcome Of Mr. Jones, Best Friend, A Beginner's Guide To Destroying The Moon, Goats In Trees, The Truth, Fire Escape, Tabloid Super Junky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY