Lenny přichystala nové EP "Fighter"

02.12.2013 15:08 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lenny
© denik.cz
I když zpěvačka Lenny slibovala fanouškům plnohodnotné debutové album, nakonec se rozhodla těsně před koncem roku vydat své v pořadí druhé EP. Nástupce červnového čtyřpísňového počinu "All My Love" bude pod názvem "Fighter" k dispozici od pátku 6. prosince.

Dvacetiletá muzikantka dala tentokrát dohromady celkem pět skladeb, mezi nimiž nechybí ani dvě coververze. Jedná se o předělávky písní "I'm Ready" (původně od Bryana Adamse) a "Am I Wrong" (Keb’Mo'). "Před jasnými hity dávám v případě převzatých písní přednost méně známým skladbám, které mi hlasově sednou. Třeba 'Keb’Ma‘ jsem poznala tak, že jsme ve škole měli na hodinu stylů přinést ukázku současného blues a jeho si vybral jeden z mých spolužáků," uvádí k výběru songů dcera Lenky Filipové. Na EP se objeví také živá verze balady "Letter To You" z předchozího nosiče.

Novinku sama interpretka označuje jako dospělejší a textově osobnější. Na koncertních pódiích se však v nejbližší době s vlastním repertoárem neobjeví, "Vychází mi nová nahrávka, ale samostatné koncerty bohužel neplánuji, protože mám ve škole zkouškové období a zároveň od poloviny prosince budu doprovázet na klavír na koncertech mamku na vánočním pokračování jejího turné po kostelech. S vlastními koncerty počítám až na začátek příštího roku," vysvětluje studentka londýnské konzervatoře, která si letos vysloužila nominaci na cenu Objev roku v anketě Český slavík.

Tracklist ípíčka "Fighter" vypadá následovně: My Bones, Fighter, I'm Ready, Letter To You (Live), Am I Wrong (bonus).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY