Tomáš Klus se odhlašuje z Českého slavíka

29.11.2013 14:10 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Tomáš Klus
© novinky.cz
Vypadalo to, že celá kauza Český slavík versus Řezník je vrácením Skokana roku Matějem Ruppertem za námi. Není. Ke zpěvákovi Monkey Business se trochu jinak přidal i jeden z nejpopulárnějších českých zpěváků Tomáš Klus.

Ten v pátek odpoledne na svém facebookovém profilu zveřejnil velmi rozsáhlé prohlášení, obsahující několik příběhů spojených s touto anketou, a celý text zakončil slovy:

"Po krátké diskusi se svým Svědomím vám se vší vděčností za dosud svěřené Hlasy děkuji a neb si jich vážím, prosím v příštím roce spíš o osobní předání formou pobytí spolu kdesi na turné, či festu, neb s nimi v prostředí, kde trpí Svoboda neumím nakládat. Odhlašuji se tímto z ankety Český slavík Mattoni, protože nejsem s to ztotožnit se s něčím, co se nějak tváří a jinak je."

Celý jeho rozsáhlý text si můžete přečíst zde.

O kauze jsme informovali v článku Kterak si Český slavík uřízl ostudu a jak zařízl Řezníka a v následující druhé části Cirkus Mattoni aneb hudba není zločin. Reakcí pak bylo Matěj Ruppert vrací Slavíka, nesouhlasí s postupem pořadatelů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY