Živě: Lady Gaga feat. R. Kelly - Do What U Want (American Music Awards)

28.11.2013 19:57 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Lady Gaga pokračuje v masivní propagaci svého novinkového alba "ARTPOP". Fanouškům se aktuálně snaží podstrčit hlavně singlovou dvojku, přímočarý duet s R. Kellym "Do What U Want". Ten se rozjíždí poměrně pomalu, v rádiích si však svou cestu na přední pozice už začíná postupně dláždit, prodejům by mohl pomoci chystaný videoklip. Po nedávném živelném provedení songu v pořadu Saturday Night Live si nyní dvojice píseň střihla také na předávání American Music Awards.

Zatímco ceny sbírala křehká Taylor Swift za asistence Justina Timberlakea nebo Macklemora, na pódiu to byla znovu právě novodobá popová královna, která to nejvíce rozbalila. Se svým pěveckým (a tentokrát i hereckým) partnerem přichystala pro diváky další teatrální číslo, v němž nechala vzpomenout na legendární pletky prezidenta Kennedyho a Marilyn Monroe. Představení začínající telefonátem na jevišti připomínajícím prostory Bílého domu se však později bleskově zvrhlo v další divokou party kontroverzní hvězdy, která kromě detailně propracované choreografie nepostrádala ani standardně jistý vokální výkon Lady G.

Milovníci historie možná rádi zavzpomínají, že 22. listopadu uplynulo přesně padesát let od atentátu na Johna Fitzgeralda Kennedyho. Obdivovatele popu bude zase spíše zajímat, že videoklip k "Do What U Want", který se natáčel začátkem měsíce, by již měl být v brzké době konečně představen. A protože u Lady Gaga se málokdy děje něco náhodně, možná bude snímek vycházet právě z Kennedyovské story. Na odpověď si však ještě musíme chvíli počkat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY