Peter Gabriel se s albem "So" objeví i v Ostravě

12.11.2013 14:16 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Peter Gabriel
© Live Nation
Peter Gabriel prodloužil své úspěšné evropské turné a po nedávném pražském koncertě s ním dorazí 13. května 2014 i do ostravské ČEZ arény. V tomto městě vystoupí poprvé u příležitosti pětadvacátého výročí svého převratného alba "So", které představí v celém rozsahu.

Gabriel dobu vzniku alba popisuje následovně: "Myslím, že když jsme tehdy to album nahráli, věděli jsme, že je dobré. Nebyl jsem žádný obskurní umělec, měl už jsem na svém kontě hity jako 'Shock The Money' nebo 'Solsbury Hill'. Po každém z nich jsem se záměrně částečně zase stáhl do stínu. Albem 'So' skončily všechny moje úvahy o sobě jako o kultovním umělci na hraně hudebního mainstreamu, hlavně v Americe. Možnost stáhnout se zase do stínu pro mě už neexistovala."

Oficiální předprodej vstupenek v cenovém rozmezí 890 - 1 490 Kč začne 14. listopadu v deset hodin dopoledne. Pro členy fanklubu Live Nation bude možnost zakoupit vstupenky v přednostním předprodeji od 12. listopadu deseti hodin dopoledne do 13. listopadu osmi hodin ráno.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY