Mariah Carey - The Art Of Letting Go

13.11.2013 15:49 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Diva všech div Mariah Carey se opět vytasila s novým songem ze své nadcházející studiovky. Titulní píseň "The Art Of Letting Go" se houpe v rytmu, který je zpěvačce nejbližší - pomalém a patetickém. Ač interpretka svá jehňátka dopředu ubezpečovala, že je jí píseň tuze blízká, velice pro ni znamená, má text od srdce, je skutečně hluboká, nedá jí spát, chce s ní konečně obměkčit každou ztrápenou duši... zapomněla už poznamenat, že je také zcela rutinní až nudná. Interpretka se už mnoho let snaží dostat na zpět vrchol popularity, ale bohužel stále nenachází ty správné páky k dosažení svého cíle. A neobjevná balada zřejmě ani tentokrát Ameriku do kolen nepoloží.

Nepomohla ani zkušená ruka producenta Darkchilda, který se v posledních letech potýká s rapidním úbytkem hitovosti svých skladeb. Odsunutá čtrnáctá nahrávka stále nemá stanovené datum vydání, k emisi by však mělo dojít ještě letos.

Jako milý bonus přidáváme video z Late Night Show Jimmyho Fallona, ve kterém Mariah zpívá písničku svým největším fanouškům, aniž by tušili, že neposlouchají studiovou verzi, ale živé provedení, a že je zpěvačka osobně přijde omámit svým umem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY