Roxette nadělí pod stromeček nadupaný živák

21.11.2013 12:58 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Roxette - Roxette Live: Travelling The World
© facebook interpreta
Švédské duo Roxette se rozhodlo konečně splnit to, co slibovalo již od minulého roku. Za pár dní vydá avizované koncertní DVD a Blu-ray.

Roxette se v roce 2011 vrátili na koncertní pódia a absolvovali náročné světové turné, během kterého zavítali do šestačtyřiceti zemí a zahráli celkem více než jednomu a půl miliónu fanoušků. Během šňůry, která trvala až do roku 2012, měl team kolem této kapely téměř nepřetržitě zapnuty kamery, a jak to celé probíhalo, budeme moci brzy vidět všichni.

Základem DVD i Blu-ray pojmenovaného "Roxette Live: Travelling The World", který vyjde 6. prosince, ale bude více než devadesátiminutová koncertní show. Tu skupina slepila ze svých vystoupení po Jižní Americe na jaře minulého roku, a to z Brazílie, Argentiny a Chile. Celkem se můžeme těšit na dvacet songů, mezi kterými nechybí legendární hity "The Look", "Joyride" nebo "It Must Have Been Love".

Aby toho nebylo málo, mohou si příznivci brousit zuby i na rozsáhlý dokument pojmenovaný "It All Begins Where It Ends", který mapuje celé osmnáctiměsíční turné. Na veřejnost se tak poprvé dostanou záběry nejen ze zákulisí koncertů, ale třeba i z tourbusu, letišť či ze setkání s fanoušky po celém světě. Blu-ray bude nafouknut ještě o trochu víc - bude obsahovat ještě pár krátkých dokumentů, které natočil sám Per Gessle.

K oběma vizuálním nosičům bude přiloženo i CD s názvem "Roxette Live At Caupolican", na kterém najdeme šestnáct písní zaznamenaných na koncertě v Santiagu, kde Roxette zahráli 5. května 2012. Toto album bude k mání i digitálně, doplněno o dva bonusové songy - skladby "Silver Blue" a "Church Of Your Heart".

Kompletní tracklist DVD/Blu-ray bude vypadat takto: Dressed For Success, Sleeping In My Car, The Big L, Silver Blue, Stars, She's Got Nothing On (But The Radio), Perfect Day, Things Will Never Be The Same, It Must Have Been Love, It's Possible, 7Twenty7, Fading Like A Flower, Crash! Boom! Bang!, How Do You Do!, Dangerous, Joyride, Spending My Time, The Look, Listen To Your Heart, Church Of Your Heart + Documentary: It All Begins Where It Ends - The Incredible Story Of Roxette.

CD "Roxette Live At Caupolican, Santiago, Chile May 5th 2012" bude obsahovat tyto položky: Dressed For Success, Sleeping In My Car, The Big L, She's Got Nothing On (But The Radio), Perfect Day, It Must Have Been Love, It's Possible, 7Twenty7, Fading Like A Flower, Crash! Boom! Bang!, How Do You Do!, Dangerous, Joyride, Spending My Time, The Look, Listen To Your Heart.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY