Yellowcard představí "Ocean Avenue Acoustic" už tento čtvrtek v ROXY

05.11.2013 15:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Yellowcard
© canada.com
Milovníci pop-punku a zejména pak americké party Yellowcard se konečně dočkají. Již ve čtvrtek 7. listopadu vystoupí tato floridská pětice v rámci svého akustického turné "Ocean Avenue Acoustic" v ROXY. Hostem bude švédská formace Like Torches, která nám představí své nové album "Keep Your Head High".

Jedna z nejpopulárnějších pop-punkových skupin současnosti Yellowcard, kterou tvoří Ryan Key (vokály, kytara), Sean Mackin (housle), Longineu "LP" Parsons (bicí), Ryan Mendez (kytara) a Josh Portman (basa), dosud vydala osm řadových alb, jichž se prodalo více než dva a půl miliónu kopií. Zatím poslední řadovkou je loňská deska "Southern Air".

Pětičlenná kapela z floridského Jacksonville letos slaví deset let od vydání průlomového singlu "Ocean Avenue" a stejnojmenného alba. Při té příležitosti vydali Yellowcard v srpnu jeho akustickou verzi a následně vyrazili na unikátní tour, v jehož rámci akusticky hrají toto legendární album. V druhé půlce koncertu, vždy už s elektrickým zvukem, hrají své nejlepší pecky z ostatních alb. Není tedy pochyb, že si na své přijdou všichni fanoušci skupiny.

V průběhu tohoto týdne kapela dorazila z Austrálie do Evropy a pražský koncert bude právě jejich prvním na starém kontinentu v rámci této akustické tour.

Line up:
19:00 - Otevření klubu
20:00 - Like Torches (SWE)
21:00 - Yellowcard (USA)

Vstupenky: 400 Kč + poplatky, na místě 450 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY