Royal Republic vystoupí v lednu v Praze

09.11.2013 14:36 - Roman Výmola | foto: facebook interpreta

Royal Republic, Rock For People 2013, Hradec Králové, 3.7.2013
© Miroslav Tkadlec / musicserver.cz
Švédská rocková banda Royal Republic vystoupí 29. ledna 2014 v pražském Lucerna Music Baru. Pokud jste fanoušky této skupiny a uniklo vám jejich poslední vystoupení na hradeckém festivalu Rock For People, máte jedinečnou šanci je nyní vidět naživo.

Chystané vystoupení nebude patřit ke klasickým koncertům, které od Royal Republic známe. Kapela se rozhodla trochu zaexperimentovat a na sociálních sítích a svých webových stránkách se nechala slyšet, že některé své staré i nové skladby obleče do nového akustického kabátu. Tyto skladby poté vydá jako EP a celý koncert pak bude laděný právě do této podoby. Budeme mít tu možnost slyšet, jak by Royal Republic zněli, kdyby hráli country, hip hop či folk. Celý projekt Nosebreakers je financován věrnými fanoušky prostřednictvím Pledge Music a pro jeho podporu kapela přichystala koncertní šňůru, při níž se zastaví také u nás v České republice. Pro lepší hudební zážitek bude klub upraven na sezení.

Vstupenky jsou k dispozici na pokladně v Lucerně nebo si je můžete objednat na stránkách Lucerna Music Baru, cena se pohybuje od 290 korun na stání do 490 korun na sezení.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY