Bastille ohlašují jarní turné: pražský koncert se přesouvá na březen

21.10.2013 10:00 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bastille
© facebook interpreta
Management kapely Bastille ohlašuje nové jarní turné. Pražský koncert, původně plánovaný na 20. listopadu v klubu SaSaZu, se tak přesouvá na 18. března - místem konání zůstává SaSaZu. Již zakoupené vstupenky i nadále platí, jejich cena je neměnná, přesouvá se pouze datum koncertu. Vstupenky jsou v prodeji stále v síti Ticketpro.

"Kapela Bastille má bohužel 20. listopadu neodkladné závazky, a tak se management rozhodl přesunout pražský koncert na jarní turné. Pro fanoušky to má však i výhodu - poslechnou si ty nejnovější skladby a k jarnímu turné kapela chystá i nové promomateriály," uvedl zástupce pořadatelské agentury Fource Entertainment. Předkapelou by stále měla zůstat britská kapela To Kill A King.

Sláva britských Bastille raketově stoupá vzhůru, jejich skladby "Pompeii" nebo "Things We Lost In The Fire" brázdí vlny éteru po celém světě. Nedávno vydala nový singl "Of The Night", který je spojením dvou slavných písní: "The Rhytm Of The Night" (Corona) a "Rhytm Is A Dancer" (Snap!). Singl bude také součástí brzy vydané reedice "All This Bad Blood".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY