Slash natočil svůj vlastní horor "Nothing Left To Fear"

10.10.2013 08:05 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Slash
© Archiv
Slash neodolal dalšímu vábení filmového světa a napsal scénář k filmovému hororu s názvem "Nothing Left To Fear". Do kin v Severní Americe přišel tento snímek 4. října.

Slavný kytarista samozřejmě k filmu napsal i ústřední melodii, kterou nazpíval vokalista jeho kapely Myles Kennedy. Režií filmu pověřil Anthonyho Leonardiho III. a své role dostali herci Clancy Brown, Anne Heche či Jennifer Stone.

"Vše, co kolem toho dělám, je pro mě hodně vzrušující, protože jsem vždy miloval filmy a především horory. Mít možnost tvořit, být v zákulisí a ovlivnit to, jak bude vypadat obraz a finální podoba filmu, je velmi vzrušující," řekl Slash v rozhovoru magazínu Rolling Stone a doplnil, že by byl nerad, kdyby toto byla jeho filmová derniéra.

Spolupráci na dalším filmu by si rád vyzkoušel s režisérem Samem Raimim. "Myslím, že je to úžasný režisér hororů. To, co chceme spolu udělat, je něco, co v mé mysli představuje něco velmi zlověstného, protože to je to hlavní, co mě dostává na hororech," dodal slavný kytarista.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY