V Roxy zahraje čtrnáct kapel na třech pódiích

12.10.2013 08:14 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

NiceLand, Lucerna Music Bar, Praha, 8.3.2011
© Barbora Suková
Roxy vždy stála na straně domácích umělců a kapel, a není tedy divu, že se mnoho z nich rozhodlo přispět svým vystoupením k narozeninovým oslavám jednadvaceti let klubu - BE TWENTY ONE. Program středečního večera s názvem Soundz Czech představí koncerty čtrnácti kapel na netradičních třech pódiích, ale také vernisáž osmi vystavujících umělců - Roxy Visuals - to vše v prostorách klubu Roxy a zdarma.

Jako narozeninový dárek všem fanouškům českých kapel připravil klub Roxy netradiční večírek, na kterém vystoupí nevídané množství kapel, které jsou s Roxy spjaté, ale i ty, které vystoupí v Roxy poprvé. Čtrnáct kapel to rozbalí na třech pódiích, až nebudete vědět, kam se kouknout dřív. Těšte se i na vernisáž výstavy osmi vystupujících umělců Roxy Visuals. Roxy bude plné kapel, jejich fanoušků, jejich přátel a přátel jejich přátel - prostě narozeniny jak mají být a večírek, na kterém nemůžete chybět.

Bude mejdan, jaký Roxy nepamatuje, a je se na co těšit, protože Peter Pan Complex mají singl "Wolfskin", u kterého to s tebou šije, i když nechceš, Bonus & Martin Tvrdý Trio stmeluje komunity na Náměstí Míru, Make My Heart Explode přinesou pozitivní barevnou hudbu, trochu lásky, hlavně žádný depky, Kyklos Galaktikos s Osou dobra víří stojaté vody české hudební tvorby, Kieslowski rozjedou Na nože. Kluků s kytarou není nikdy dost, a tak nesmí chybět ani Niceland, ani Kuba Alexa. Whispering Of Soul jsou teď prý víc rock'n'roll, Sothein už brousí ságo, synťáky, bicí i kytaru, LUS3 nebudou doma, když mají dot.coma, Vašek Havelka poodkryje nový projekt Were Mute, Ježíš táhne na Berlín až do noci euforické beaty a poezii. DGSBDS budou s Vivien's Shadow nejstatečnější kapely v dějinách BE TWENTY ONE (záhadná 3. stage), pak že je indie pro cukrouše.

Kapely rozjedou narozeninový program už od 18:00. Ve 20:00 proběhne v prostorách chilloutu vernisáž výstavy projektu Roxy Visuals, v rámci kterého po celém prostoru Roxy vystaví svá díla Jonáš Strouhal, Patrik Hlavsa, Martin Nitra, Marhlad, Barbora Maštrlová, Denisa Hřičiščová, Whitney Sparks a Jan Zdvořák.

Čtrnáct kapel, tři stage, osm vystavujících, jedna vernisáž a to vše zdarma - to je Soundz Czech v průběhu třetího narozeninového dne BE TWENTY ONE.

Vystupující: Bonus & Martin Tvrdý Trio, Make My Heart Explode, Kieslowski, Peter Pan Complex, LUS3, Kyklos Galaktikos, Whispering Of Soul, Were Mute, Kuba Alexa, Niceland, DGSBDS, Ježíš táhne na Berlín, Sothein, Vivien's Shadow a další.

Start: 18:00 (20:00 vernisáž Roxy Visuals), vstupné zdarma.

23.10. BE TWENTY ONE v prostorách NoD:
19:00 Generace FB - 100 Kč
21:00 Nedotknutelní – 250 Kč / 150 Kč
22:00 DJ Bagira (Anežka Hošková)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY