Podívejte se na "For Once In My Life" Mel B ze Spice Girls

18.09.2013 17:52 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Mel B - For Once In My Life
© facebook interpreta
Spice Girls si období největší slávy užily koncem devadesátých let díky albům "Spice" a "Spiceworld". Od té doby se některé bývalé členky stále snaží vydávat novou hudbu, úspěchy zaznamenávají však velice skromné. Mel B se po osmi letech rozhodla natočit nový videoklip a i když to možná mnohé překvapí, je to nejlepší sólová věc, kterou kdy vypustila do světa.

Taneční písnička "For Once In My Life", která jako kdyby utekla z nové desky Aviciiho nebo Katy Perry, je příslibem nového dlouhohrajícího materiálu. O něm zpěvačka mluví už několik let, první vlaštovkou je až právě nově vypuštěná skladba.

Videoklip ukazuje, že i v osmatřiceti letech je interpretka stále hot stuff (aby také ne, když se aktivně věnuje fitness; na svém kontě má dokonce videohru tohoto zaměření). Během pár minut se mnohokrát převlékne (jednou dokonce se vším všudy) a projde po ulici, která silně připomíná tu, ve které se odehrával děj seriálu "Zoufalé manželky". Nejodvážnějším záběrem je pak jistě ten, ve kterém Mel B políbí samu sebe.

Videoklip najdete na webu Pereze Hiltona nebo přímo pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY