Descent Of The Meatfly se přesouvá na Favál a navyšuje počet kapel

21.09.2013 11:53 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Descent Of The Meatfy 2
© facebook interpreta
Po únorovém Chapter One se druhá kapitola příběhu na pokračování Descent Of The Meatfly uskuteční už 26. října. Změní se však centrum celého dění a místo m13 klubu se akce odehraje v prostorném a prověřeném Favále.

Moderní metalcore večírek pro všechny nejen později narozené připravila brněnská formace Descent Of The Scarlet Skies a kromě pořadatelů se můžete těšit na deathcorové těžkotonážníky Suffocate With Your Fame, domácí emocore sic.engine, poctivé metalcoristy All The Secrets Inside a slovenské deathmetalisty Cranial Void. Pestrý žánrový koktejl pak uzavírají zkušení rapcoristé Bu-Fu.

Celá akce odstartuje už v 18 hodin, vstupné bude činit 120 Kč a těšit se můžeme i na soutěže o zajímavé streetwearové ceny nejen od značky Meatfly. Pořadatelé Descent Of The Scarlet Skies se hudebně prezentují soudobým technickým metalcorem s přesahy do deathcore a dalších příbuzných žánrů, na jaře posíleným o zkušeného bubeníka Lukáše z řad ostřílených Smashed Face.

Kapela stále propaguje své zimní EP "Paradise Of Decay", které si můžete poslechnout na všech sociálních sítích, kde má kapela profil, a jako CD si ho za cenu dobrovolnou můžete odnést z jejich koncertů. Debutové EP "Love Is In The Earth", stejně jako speciální singl v podobě metalcore coververze hitu "E.T." od Katy Perry, pak můžete stahovat zdarma na Bandzone profilu formace (link v sekci Info o kapele).




DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY