Poslechněte si "Work Bitch" Britney Spears

15.09.2013 13:45 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Britney Spears - Work Bitch
© facebook interpreta
Britney Spears před nedávnem své fanoušky navnadila oznámením nového singlu a slíbila výrazně taneční náboj. Z nově uniklého audia je jasné, že nepřeháněla ani v nejmenším. "Work Bitch" jednatřicetileté stálice ženského popu totiž jde dál, než by si kdokoliv mohl myslet.

V době, kdy se svět dojímá nad infantilní a neobjevnou hitovkou "Roar" usměvavé Katy Perry, se Britney rozhodla nekopat první mainstreamovou ligu při zdi - pilotní ochutnávka z osmé, dosud nepojmenované studiovky totiž nabízí tvrdý elektronický zvuk, který nejednoho posluchače možná překvapí.

Producentskou práci na něm odvedli Anthony Preston a will.i.am, text je částečně výplodem i zpěvačky samotné. Autorské přispění je tak prvním vykročením k "nejosobnější" nahrávce, kterou mladá Američanka v minulosti slíbila.

Nástupce dva a půl roku staré desky "Femme Fatale" by měl vyjít leště letos, pravděpodobně v předvánočním období. V té samé době by Britney měla začít trvale vystupovat v jednom z nejluxusnějších kasin Las Vegas.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY