Sabina Křováková připravuje desku a zazpívá si na koncertě Ewy Farne

16.09.2013 09:14 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sabina Křováková
© lewronmusic.cz
Zatímco někteří účastníci letošního ročníku SuperStar už se svými písněmi s rozdílnou úspěšností vyrukovali, vítězka třetí československé série Sabina Křováková se rozhodla nic neuspěchat a na novinkovém materiálu pilně pracuje. Rodačka z Děčína slibuje již v blízké době představit svůj debutový singl, kompletní album by mělo následovat na podzim.

O dění po skončení SuperStar, kterou na začátku června přesvědčivě vyhrála, se Sabina rozpovídala v pořadu Limuzína na televizi Óčko. "Všichni z produkce nás upozorňovali, že zájem fanoušků půjde po soutěži strmě dolů. Sešup byl ale mnohem rychlejší, než jsem čekali," přiznala punkrockerka, zároveň však dodala: "Neberu to jako konec, ale jako začátek něčeho nového. Uvědomila jsem si, že teď teprve začnu dělat, co chci - vlastní písničky a koncerty s kapelou."

Doprovodnou formaci už zpěvačka před časem poskládala a její vlastní skladby tak pomalu vznikají. Na rozdíl od většiny spolubojovníků z talentových soutěží se usměvavá blondýna může pochlubit autorskou činností, písně pro album si totiž napsala sama ještě před účastí v televizní show. Je si totiž dobře vědoma, že i když se jí ujal zkušený manažer Lešek Wronka, musí mít fanouškům co nabídnout. "I kdybych měla sebelepšího manažera, ale nedokázala si napsat písničku, která by dokázala lidi zaujmout, nebylo by mi to nic platné," vysvětluje výherkyně finanční odměny ve výši sto tisíc eur, kterou doma odevzdala rodičům.

Od Sabiny nedala ruce pryč ani Ewa Farna, porotkyně soutěže a úspěšná zpěvačka, která disponuje silnou fanouškovskou základnou v Česku, na Slovensku i v Polsku. Obě dívky si totiž společně zazpívají na Ewině velkém koncertě 18. listopadu v Bratislavě ve sportovní hale Pasienky. Pětinásobná bronzová slavice totiž Křovákovou pozvala jako svého hosta.

Ani Farna nezahálí a stejně jako její méně zkušenější kolegyně chystá nové album. Čtvrtá řadová deska dvacetileté zpěvačky vyjde po čtyřleté odmlce od poslední nahrávky "Virtuální" už v listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY