Dominika Mirgová zveřejnila ukázky i tracklist svého alba "Nová"

16.09.2013 14:46 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Dominika Mirgová - Nová
© facebook interpreta
Dominika Mirgová nakonec posunula datum vydání své desky "#Nová" na 20. září, a tak teprve nyní představuje tracklist desky i ukázky všech písní. Již vešlo ve známost několik singlů i videoklipů včetně hitu "Nová", který se stal zároveň titulní písní novinkové kolekce.

"Tato deska je jiná. Stojí za ní o mnoho víc námahy, zkušeností a hlavně nových lidí. '#Nová' je o lásce a o jejích různorodých podobách. Všechny písně jsou osobní, hovoří nějakým způsobem o lásce, ať už vyhaslé, nově objevené, lásce k sobě samému nebo rodící se lásce uprostřed tanečního parketu," uvedla Mirgová. Na desce si našla místo i nová verze legendární písničky Mekyho Žbirky "Prvá".

Producent Miro Jaroš album vydá ve své firmě. "Dohlížel na to, aby album mělo dobrý zvuk, dával dohromady všechny lidi, kteří se na albu objeví od Rakbyho, Kaliho, až po Sukowache, Roberta Buriana či kluků z Mafia Corner. Samozřejmě psal texty a melodie," dodala zpěvačka, jejíž autorský příspěvek je na této desce minimální.

"Chtěla jsem to nechat na profesionálech, ještě si na to netroufám. Udělala jsem však do dvou písní melodické linky. Do budoucna bych se chtěla věnovat i textařině. Tentokrát jsem se však textaři spíš zpovídala a on dal mé myšlenky dohromady. Tento model funguje dokonale, ale věřím, že se v budoucnu v psaní od Mira něco přiučím."

Tracklist písní z alba "#Nová" je následující: Jedna z tých, Swing feat. Mafia Corner, L.A.S.K.A. feat. Rakby, Nová, Kruté leto, Kto je on? feat. Robert Burian, Prvá (cover Mira Žbirky), Je koniec feat. Kali, Potetuj ma feat. Peter Pann, Prostredník, Labuť, Poslednýkrát.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY