Wilkinson - Afterglow

17.09.2013 13:37 - Vojtěch Drobík | foto: facebook interpreta

Producent Wilkinson se pomalu připravuje na 20. říjen, kdy vydává debutovou desku "Lasers Not Included". Již v červnu na ni lákal surovou "Heartbeat", nyní přichází britská hvězda žánru drum and bass s novým singlem "Afterglow". Vytříbená hudební záležitost je pro milovníky úderných beatů pohlazením pro duši. Klavírní intro se tváří nenápadně, ve skutečnosti je však předzvěstí do sebe dokonale zapadající směsice elektroniky a veškerých do hlavy příjemně se vtírajících drumů. Hřebíček na hlavičku udeřil DJ zejména výběrem vokálu, jenž obstarala Becky Hill, semifinalistka ostrovní soutěže The Voice.

Samotný singl si rádiovou premiéru odbyl začátkem srpna, vizuální zpracování na sebe nenechalo dlouho čekat. Klip se dá popsat jako zmapování života Pauly a Dany a jejich pětiletý vztah v číslech. Kreativní, nápaditý, vtipný, upřímný a spolu s hudební kulisou přímo zážitek.

Producent Zane Low během vysílání BBC Radio 1 označil "Afterglow" za nejžhavější nahrávku roku. S tak velkou podporou bude zajímavé sledovat, jak si singlovka povede v hitparádových žebříčcích a zda-li se úspěch přenese i přes La Manche. Digitální vydání je stanoveno na 13. říjen.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY