Diplo na říjen chystá EP "Revolution"

15.09.2013 11:44 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Diplo - Revolution
© facebook interpreta
Pro všechny, kteří čekají na něco, co by je v nadcházejících chladných dnech mohlo rozehřát, má Diplo dobré zprávy. Na podzim vydá nové EP. Bude se jmenovat "Revolution" a mezi lid ho tento americký producent a skladatel vypustí 7. října. První náslechy jsou už teď k dispozici na jeho profilu na Soundcloud.com

V polovině července nabídl Diplo první ochutnávku, skladbu "Crown", v níž hostují Mike Posner, Boaz van de Beatz a RiFF RAFF. Před pár dny na svůj Soundcloud zavěsil minutovou ukázku písně "Biggie Bounce", ve které hostují Travis Porter a Angger Dima. Na épéčku se pak ještě představí třeba Action Bronson nebo Mr MFN eXquire. Obě jednohubky můžete zobat pod článkem.

Tracklist EP "Revolution" je následující: Biggie Bounce (ft. Angger Dimas & Travis Porter), Revolution (ft. Imanos, Faustix & Kai), Crown (ft. Boaz van de Beatz, Mike Posner & RiFF RAFF), Rock Steady (ft. Action Bronson, RiFF RAFF, Mr MFN eXquire & Nicky Da B), Revolution (ft. Imanos, Faustix & Kai) (Boaz van de Beatz Remix), Biggie Bounce (ft. Travis Porter & Angger Dimas) (TWRK Remix).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY