Sara Bareilles vydá v říjnu nový živák

15.09.2013 15:19 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Sara Bareilles - Brave Enough: Live At The Variety Playhouse
© sarabmusic.com
Čtvrté řadové album "The Blessed Unrest" americké písničkářky Sary Bareilles ještě nestačilo ani vychladnout a fanoušci se už mohou těšit na další počin: 21. října se totiž na trh dostane nový koncertní živák.

Nahrávka pojmenovaná "Brave Enough: Live At The Variety Playhouse" vyjde na CD i DVD. Záznam byl pořízen na koncertě ve Variety Playhouse v Atlantě 20. května letošního roku. Jedná se o druhý koncertní záznam interpretky, skladatelky a instrumentalistky, který vyjde ve fyzické podobě. Novince v roce 2008 předcházel nosič nazvaný "Between The Lines: Sara Bareilles Live At The Fillmore". Před dvěma lety si pak fanoušci mohli pořídit nahrávku "iTunes Live From SoHo", ovšem pouze v digitální formě.

Sara Beth Bareilles se ve světě proslavila roku 2007 hitem "Love Song". Singl se probojoval na přední příčky hitparád v řadě zemí, včetně USA i Velké Británie. Z globálního hlediska se však jedná o jediný zpěvaččin úspěšný zářez, další singly bodovaly především v USA a Kanadě.

Nejnovější album "The Blessed Unrest" vyšlo letos v červenci, pochází z něj i písnička "Brave". Skladba se v poslední době dostala do většího povědomí veřejnosti i díky její melodické podobnosti se singlem "Roar" Katy Perry. Sařina slavnější kolegyně byla dokonce před nedávnem mnohými označena za plagiátorku, obviněním z kopírování se však Katy brání a tvrdí, že song byl hotový již v březnu, tedy dva měsíce před zveřejněním "Brave".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY