Poslechněte si celou eponymní desku MGMT

12.09.2013 09:00 - David Věžník | foto: facebook interpreta

MGMT - MGMT
© facebook interpreta
Tři roky čekali fanoušci amerických psychedeliků MGMT na jejich novou studiovou nahrávku. Čekání se ale nezadržitelně blíží ke konci - do vydání třetího alba a nástupce desky "Congratulations" už nyní zbývají pouhé dny. A jak už se stává oblíbenou a záslužnou tradicí, je necelý týden před oficiální emisí celá kolekce k dispozici k legálnímu poslechu.

Eponymní studiovka v produkci Davea Fridmanna (dvorní producent Mercury Rev a Flaming Lips) nabídne celkem deset skladeb a její rozšířená verze má obsahovat i spoustu CGI vychytávek, které muziku obohatí o řadu vizuálních vjemů. Pánové z ní zatím nabídli dvě ochutnávky, písně "Alien Days" a "Your Life Is A Lie". Ty i osm zbývajících jsou k poslechu po registraci na webu Rdio.com. Pokud se registrovat nechcete, můžete vzít zavděk alespoň ukázkami všech skladeb tamtéž či pod článkem.

Album "MGMT" vychází 16. září a kompletní tracklist obsahuje těchto deset písní: Alien Days, Cool Song No. 2, Mystery Disease, Introspection, Your Life Is A Lie, A Good Sadness, Astro-Mancy, I Love You To Death, Plenty Of Girls In the Sea, An Orphan Of Fortune.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY