Azealia Banks zveřejnila tracklist znovu odloženého debutu

13.09.2013 14:36 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

Azealia Banks
© last.fm
V prosinci to budou už dva roky, kdy na scénu poprvé vtrhla mladá krev z New Yorku, tehdy dvacetiletá rapperka Azealia Banks, a srdce kritiků i hudebních posluchačů si získala singlem "212". Od té doby je nám neustále slibována i první dlouhohrající nahrávka nesoucí titul "Broke With Expensive Taste". Mladá umělkyně je však nejenom tak trochu držkatá, což dokazuje v pravidelných slovních šarvátkách na poli twitterovém, ale také notorická lhářka. Ani v tomto roce se totiž pilotního studiového počinu nedočkáme.

"Třetí světová válka je nevyhnutelná, ale nemohli bychom s ní ještě počkat do ledna, než vyjde moje album?" ptala se už minulý týden Banks i s hashtagem #opravdutomuchcicvěřit. Pro nás to znamená jediné: debut se už podruhé odsouvá a stejně jako v minulém podzimu, ani v tom letošním na pultech obchodů nepřistane.

Abychom snad i my věřili, že "Broke With Expensive Taste" má skutečně nějakou fyzickou podobu a neexistuje pouze ve zpěvaččiných představách, na svém Instagramu Banks zveřejnila fotografii tracklistu připravované novinky.

Podle fotky by nás nakonec mělo očekávat celkem šestnáct kousků, a to v následujícím pořadí: Idle Delilah, Gimme A Chance (Feat. Toko Yasuda), Lux N' Plush, JFK (Feat. Theophilus London), 212, Wallace, Heavy Metal And Reflective, BBD, Ice Princess, Yung Rapunxel, Soda, In Town (Feat. Kevin Hussein), Luxury, Miss Amor, ATM Jam (Feat. Pharrell Williams), Miss Camaraderie.

Bude to ale opravdu leden, kdy všechny skladby premiérově poznáme i na vlastní uši? Sázky uzavírejte jen ti nejodvážnější. Další dlouhé čekání si aspoň můžete zkrátit naposloucháním nově vypuštěného audia. Vzniklo za spolupráce Pharella Williamse a nese názve "ATM Jam".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY