Britney Spears dotočila videoklip a prozradila název pilotu

11.09.2013 08:22 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© twitter.com/britneyspears
Kolotoč spekulací ohledně názvu pilotního singlu osmé studiové desky Britney Spears je u konce: zpěvačka na svém Twitteru uvedla, že brzy představená novinka se jmenuje "Work Bitch". Popová princezna na svůj účet poslala fotku z natáčení, na níž je oděná v plavkách (vlevo) a přidala popisek: "#WorkBitchDay2"

Už předtím bylo prozrazeno, že jedenatřicetiletá diva v minulých dnech natáčela videoklip k první singlové vlaštovce z chystané nahrávky, jejíž vydání je naplánováno na závěr letošního roku. Podle všeho se bude jednat o velmi taneční singl, protože interpretka mimo jiné na sociální síti uvedla, že si při natáčení "utančila zadek".Podle jednoho z producentů se Britney zároveň autorsky podílela na vzniku skladby, což jen přiživuje zvěsti, že album by se mohlo stát jejím nejosobitějším počinem.

K představení prvního singlu dojde již velmi brzy, možná už 17. září. Na tento den zpěvačka vyzvala svět ke zvýšené pozornosti ohledně její osoby, zároveň se jako host zúčastní pořadu Good Morning America. K oficiálnímu potvrzení premiéry pilotu v sedmnáctý zářijový den však zatím stále nedošlo, některé zdroje proto spekulují, že místo nové písničky na na zmiňované datum chystá oznámení ohledně zpěvaččina angažmá v Las Vegas. Jasno bude 17. září v 15:30, kdy na jejích webových stránkách skončí slavnostní odpočívání.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY