Co chystá Britney Spears na 17. září? Zpěvačka i její tým zatím mlží

04.09.2013 17:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© digitalspy.co.uk
Den D fanoušků Britney Spears se pomalu blíží, stále však není jisté, co se 17. září stane. Zpěvačka před nedávnem vyzvala veškeré oči, aby na ni v tento den upřely zrak, takřka všechna média si zprávu vysvětlila jako jasný signál chystaného pilotního singlu její osmé studivé desky. Ovšem má to jeden háček - Britney zatím tuto informaci nepotvrdila, neučinil tak ani nikdo z jejího týmu.

Server Breatheheavy.com přišel s teorií, že 17. září bude vydáno zásadní prohlášení ohledně zpěvaččina avizovaného účinkování v Las Vegas. Všem zaměstnancům Planet Hollywood, kde má Spears vystupovat, prý přišel dopis, že tento den proběhne největší oznámení v historii zábavy v Las Vegas. Logicky se tedy okamžitě v této souvislosti začalo skloňovat jméno jedenatřicetileté popové princezny.

Pokud by nový singl nepřišel 17. září, fanoušci se ho zřejmě i tak dočkají již velmi brzy. Podle neoficiálních informací vyjde novinka pod názvem "Werk Bitch" během září a zpěvačka již usilovně pracuje na videoklipu. Britney také v rámci připrav nové desky navštěvuje vokálního trenéra, protože chce na nahrávce plně využít svůj hlas. Producenti slibují, že deska se tentokrát obejde bez autotune, tedy počítačových úprav hlasu. Matka dvou synů se také jako host objeví na novém albu Miley Cyrus, které vyjde už v říjnu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY