Yemi A.D. pokřtil své album "EQUALS" vodou

09.09.2013 08:54 - Tereza Vavroušková | foto: facebook interpreta

yemi equals
© facebook interpreta
Kdo čekal, že křest Yemiho EP "EQUALS" bude zvířecí party s litry alkoholu a zlatou mládeží na baru, tedy klasický večer v klubu Mecca, měl jen částečně pravdu. Yemi svůj debut pokřtil vodou, protože voda prý dává život a umožňuje věcem růst a vyvíjet se. K tomu je název alba napsán i Braillovým písmem a část výdělku poputuje na podporu nevidomých, neslyšících a jinak handicapovaných dětí. Prostě mír, láska a rovnocennost pro všechny.

Yemi A.D. si v tanci a choreografii sáhl na vrchol, když začal spolupracovat se samotným Kanye Westem. Od něj zřejmě získal inspiraci a kuráž vrhnout se na zpěv. EP s pěti songy je zatím pokusným králíkem, který ukáže, jak Yemiho novou stránku české publikum přijme. Novopečený zpěvák ostatně spolupracuje jak jinak než se špičkou hudební scény, ať už s Borisem Carloffem, Albertem Černým z Charlie Straight nebo Janem Čechtickým z Ohm Square. Ze zahraniční scény pak na albu spolupracoval například Henry Strange, který je známý díky spolupráci s The Weeknd, Drakem či rapperem a producentem Jay-Z.

Zpěvák na pátečním křtu vystoupil se svou živou kapelou a EP mu pokřtila Simona Krainová, Jirka Mádl a Ben Cristovao, který se s Yemim zná především díky tanci. Koneckonců Yemiho svěřenci s Benem vystupují a tančí mu v klipech. Jeden by řekl, že i se zpěvem jsou na tom dost podobně...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY