EXKLUZIVNĚ: Podívejte se na preview nového videoklipu George Michaela

21.02.2002 18:50 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

George Michael
© facebook interpreta
Vydání nového singlu George Michaela "Freeek" neboli datum 18. března se nezadržitelně blíží a promoaktivity nabírají na obrátkách.

Ke skladbě byl natočen velmi nákladný videoklip, který dosud vidělo na celém světě jen několik málo vyvolených, kteří jej popisují jako něco naprosto úžasného a originálního. Však na něj společnost Universal zaplatila prý přes milion dolarů a má se jednat o vůbec nejdražší videoklip, který kdy nechali natočit. Vzhledem k úspornému dávkování, jaké se v rámci propagace "Freeek" Georgovým fanouškům dostává, můžete na MusicServeru jako na jediném českém internetovém serveru už nyní vidět alespoň dvacetisekundovou ukázku z klipu.

George Michael - Freeek
© facebook interpreta
Pro ukázku videoklipu "Freeek" na pomalém připojení klikněte tady, pokud jste připojeni přes rychlejší linku, klikněte zde. Musíte k tomu mít nainstalovaný Windows Media Player.

Vraťte se na MusicServer během několika příštích dnů, kdy u nás uvidíte kompletní videoklip a v týdnu od 11. do 17.3. března, kdy u nás budete moci vyhrát pět maxisinglů George Michaela "Freeek".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY