Podívejte se na "Valerii" Imodia

04.09.2013 08:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Imodium - Valerie (singl)
© facebook interpreta
Kapela Imodium sice koncem října vydá své teprve čtvrté řadové album, ale mezi domácími rockovými skupinami, které se občas probojují i do rádiového éteru, jsou už téměř veterány. S novinkovým singlem "Valerie" navíc mají šanci na svůj největší dosavadní hit, který neurazí ani jejich dávné fandy, ani rádiové dramaturgy.

Stejně jako singl se bude jmenovat i celá deska, která u vydavatelství Supraphon vyjde 25. října. A kdo vlastně Valerie je? "Naše Valerie je ukázkovým případem múzy. Přesně ta osudová žena, kvůli které je ten druhý schopen udělat úplně všechno. Myslím, že tohle už prožila spousta lidí, anebo je to teprve čeká. Valerie je osudová žena, pro kterou chcete žít i zemřít. Tohle přesně je naše hrdinka a téma provázející celé naše nové album," odpovídá zpěvák a kytarista Thom.

Videoklip měl na starosti Martin Linhart neboli Martym68, který už v minulosti spolupracoval s Karlem Gottem, Annou K., Clou a dalšími. Kromě hrající kapely se ve videu odvíjí i příběh, jehož protagonisty jsou zpěvák a herec Michal Skořepa a modelka Jolana Vojtková. A finále videa nechává všechny s neúprosnou otázkou na rtech...

Producentem nové desky je Martin Volák, který s formací spolupracoval už na jejich debutu. Fandové se kromě klipu a nového alba mohou těšit i na rozsáhlé klubové turné, které bude po jeho vydání následovat.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY