Poslechněte si "Loved Me Back To Life" Celine Dion

05.09.2013 10:44 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Céline Dion
© celinedion.com
Na nové album Celine Dion si ještě fanoušci dva měsíce počkají, již nyní ale vychází pilotní singl s názvem "Loved Me Back To Life". Zpěvačka tuto píseň naživo již představila na koncertě v Quebecu, teprve nyní si ji ale můžou fanoušci vychutnat se všemi studiovými kouzly a kudrlinkami tak, jak ji Dion společně se svými producenty Hashamem Hussainem a Denariusem Motesem ve studiu natočila.

Spoluautorkou songu je známá australanka Sia Furler, která se proslavila třeba díky hostování v hitu "Titanium" od Davida Guetty a skládáním po mnoho dalších interpretů. Chystaná nahrávka by měla nabídnout i nový pohled na interpretku známou hlavně díky klenutým kantilénám. Sama Dion to naznačila v rozhovoru pro americký časopis Billboard.

"V mé kariéře byla fáze, která trvala asi deset let, kdy to celé bylo o tom, kdo udrží déle tón a kdo ho zazpívá výš. To je to, co si průmysl žádal. My jsme spolu nechtěly soutěžit, žádná z těch zpěvaček, které to dělaly, to ve skutečnosti nechtěla. Ale jednou se to muselo změnit, i kdyby to bylo jen pro mě samotnou. Nemůžu se dočkat, až budu na pódiu zpívat tyto písně."

Na tvorbě nové desky se mimo již zmíněných osob podíleli i producenti Christopher Tricky Stewart, Kenneth Babyface Edmonds či Francis Eg White. Duety si s ní vystřihli Ne-Yo a Stevie Wonder. Nyní má v plánu Dion nový singl podpořit živými vystoupeními ve známých amerických show Jimmy Kimmel Live! a The Ellen Degeneres Show. Momentálně zpěvačka často vystupuje v Las Vegas, kde díky smlouvě s Colosseem ve známém Caesar's Palace má podepsanou smlouvu od roku 2011 do roku 2014 na sedmdesát vystoupení ročně.

Pětačtyřicetiletá Celine Marie Claudette Dion prodala po celém světě na dvě stě milionů alb a natočila nespočet hitů jak ve francouzském, tak v anglickém jazyce. Čtyřiadvacet studiových nahrávek, z nichž ty poslední - francouzská deska "Sans Attendre" i anglická "Taking Chances" - snesly nejpřísnější měřítka, šest živých nahrávek a nepřeberné množství kompilací s megahity typu "My Heart Will Go On", "The Power Of Love", "Because You Loved Me", "All By Myself", "I'm Your Angel" či "A New Day Has Come" jsou plné romantiky, vášně a nezapomenutelného hlasu této kanadské Francouzky, či jak chcete francouzské Kanaďanky. Nový singl je příslibem dalších krásných zážitků.

Tracklist alba "Loved Me Back To Life" je následující: Loved Me Back To Life, Somebody Loves Somebody, Incredible (feat. Ne-Yo), Water And A Flame, Breakaway, Save Your Soul, Didn't Know Love, Thank You, Overjoyed (feat. Stevie Wonder), Thankful, At Seventeen, Always Be Your Girl, Unfinished Songs



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY