"Alive" Jessie J už má finální tracklist

01.09.2013 10:30 - David Věžník | foto: facebook interpreta

Jessie J - Alive
© facebook interpreta
Jméno, obal a datum vydání. Už jen poslední střípek chyběl k sestavení úplného portrétu druhé řadové desky Jessie J - tracklist. A britská popová zpěvačka a muzikantka už svým fanouškům konečně dodala i ten.

Album "Alive", které do obchodů dorazí 23. září, nabídne v základní edici třináct písní. Výsledky spolupráce s Robinem Thickem a Tinie Tempahem, o nichž se spekulovalo, se do finálního výběru nedostaly, duet s r'n'b zpěvačkou Brandy ale ano.

"Mám takovou radost, že nazpívala něco, co jsem napsala s Claudem (Kellym)," prohlásila nadšeně k duetu "Conquer The World" Jessie J a dodala: "Doufám, že se písni dostane přesně takové pozornosti, jakou si zaslouží. Budu se o to rvát." Mezi dalšími hosty na nahrávce jsou například Big Sean, Dizzee Rascal nebo Becky G.

A jakých že třináct položek tedy "Alive" nabídne? Přesně tyto: It's My Party, Thunder, Square One, Sexy Lady, Harder We Fall, Breathe, I Miss Her, Daydreamin', Excuse My Rude (featuring Becky G), Wild (featuring Big Sean and Dizzee Rascal), Gold, Conquer The World (featuring Brandy), Alive.

Jessie J - Alive (zadní strana)
© facebook interpreta


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY