Celeste Buckingham zahájila mezinárodní kariéru. A lobbuje za ni Pitbull

30.08.2013 09:13 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Celeste Buckingham
© hudba.zoznam.sk
Jak bylo před nedávnem avizováno, tak se také stalo. Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham zahájila dráhu mezinárodní umělkyně singlem "Run Run Run", který v domácím prostředí boural hitparády už v minulém roce. Momentálně osmnáctiletá dívka usiluje o to, aby byl její videoklip nasazen do celosvětového vysílání televizní stanice MTV. Podpořit svým hlasem ji můžete zde.

Minimálně jednoho amerického fanouška už však úřadující slovenská stříbrná slavice získala - je jím kontroverzní rapper Pitbull. Interpret mnoha hitů totiž zpěvačku veřejně podpořil na svém Twitteru, kde vyzval své následovníky, aby pro ni hlasovali. "Pomozte mojí holce Celeste Buckingham dostat její video 'Run Run Run' na MTV. Hlasujte tady," uvedl dvaatřicetiletý rodák z Miami a představil tak Buckingham svým třinácti a půl milionům fanouškům na sociální síti.

Celeste Rizvana Buckingham, původem ze švýcarského Curychu, oslavila teprve před nedávnem plnoletost, přesto už dokázala více než mnozí domácí umělci za celý život. Její videa se na YouTube mohou pochlubit miliony zhlénutí, posbírala řadu cen a na rozvoj kariéry světové zpěvačky jí přispěl dokonce i miliardář Donald Trump. Její první a zatím jediná deska "Don't Look Back" se datuje do loňského roku, naposledy na sebe upozornila duetem "Gone" se svou mladší sestrou Carmel.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY